Är du byggingenjör, och vill utveckla en helt ny stadsdel i Malmö?

Är du byggingenjör, och vill utveckla en helt ny stadsdel i Malmö?

Vill du komma nära byggprocessen, och tillsammans med kollegor vara delaktig i utvecklandet av den nya stadsdelen i Västra hamnen? Har du erfarenhet inom bygg och/eller byggprocess, samtidigt som du är ansvarstagande och självgående? Sök tjänsten som biträdande projektledare till Varvsstaden redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Varvsstadens räkning en biträdande projektledare som kan börja omgående. Projektet är uppmärksammat i media och av politiker, och kommer att utvecklas på bästa möjliga plats i Malmö! Projektet växer, och nu behöver de en projektledare med något års erfarenhet från byggbranschen, som vill vara med från detaljplan till byggnation!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Varvsstaden. Uppdraget kommer att vara på heltid med start omgående, och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget eller överrekryterad till Varvsstaden, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som biträdande projektledare kommer du arbeta brett med planering och uppbyggnad av det nya området. Du kommer att assistera i arbetet med förberedande rivnings- och saneringsentreprenader, i arbetet med byggarbetsplatssamordning, arbetsplatsdisposition och provisorier, och i arbetet med utvecklingen av kommersiella fastigheter. En stor del av rollen innefattar också övergripande dokument- och ritningshantering.

Du kommer att jobba tillsammans med fem kollegor, och vara delaktig i alla aspekter kopplat till byggprocessen. På så sätt kommer du att komma väldigt nära projekten. Du kommer att vara delaktig i projektledningen av arbetet, och arbeta väldigt brett vilket kommer ge dig väldigt många olika och värdefulla erfarenheter. Framförallt kommer du vara en viktig pusselbit i det stora projektet att planera och bygga upp Malmös nya stadsdel!

Du kommer till exempel att:
 • Vara delaktig i upphandlingsarbete både kopplat till de kommersiella fastigheterna och entreprenader
 • Vara delaktig i utvecklingen av de kommersiella fastigheterna
 • Agera likt en byggledare med samordningsfrågor, byggarbetsplatssamordning, arbetsplatsdisposition och provisorier
 • Arbeta med dokumentation och administration
 • Arbeta med ritnings- och dokumenthantering
Tjänsten passar dig som är byggnadsingenjör eller liknande, och har något års erfarenhet från byggbranschen. Eller har du kanske arbetat myndighetsnära på stadsbyggnadskontoret eller gatukontoret. Du söker en roll där du får arbeta brett och med många olika aspekter kopplat till byggprocessen och detaljplanering och du triggas av möjligheten att få vara delaktig i att bygga en helt ny stadsdel i Malmö!

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har en avslutad utbildning inom bygg, byggteknik, arkitektur, samhällsbyggnad eller liknande
 • Har något års erfarenhet av byggbranschen, och har förståelse för byggprocessens olika skeden, eller är relativt nyexaminerad men som har kunskapen inom bygg genom sommarjobb, extrakurser eller liknande.
 • Har goda kunskaper i det svenska språket, då daglig kommunikation med entreprenörer, kommuner m.fl. sker på svenska.
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av CAD
 • Har erfarenhet av kontakt med myndigheter, främst kopplat till bygglov
I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt läggas vid din personlighet, och vid dig som verkligen vill vara en del av projektet att utforma en helt ny stadsdel.
Som person är du flexibel, och kan snabbt ändra riktning i ditt dagliga arbete. Du har också en förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt, och utformar strukturer som både du och dina kollegor kan arbeta efter. Du är självgående, och tar stort ansvar över ditt eget arbete och införskaffar den information som krävs för att utföra arbetet på ett bra sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning eller överrekrytering
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Varvsstadens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varvsstaden AB är ett företag som ägs av PEAB och Balder, och äger fastigheter vid gamla kockum. De utvecklar kommersiella fastigheter/projekt, och ska nu bygga upp en helt ny stadsdel vid västra hamnen i Malmö.