Skolsköterska centralt anställd till egen bemanningspool

Skolsköterska centralt anställd till egen bemanningspool

Det här blir du en del av

AcadeMedia är Nordens största utbildningsföretag med bland annat grundskolor och gymnasieskolor över hela Sverige. AcadeMedia hjälper människor att utvecklas i hela utbildningskedjan.

Vi söker nu nya medarbetare till Centralt stöd för elevhälsa på gymnasiet. Du får möjlighet att vara med om att utveckla en ny tjänst för stöd till verksamheterna som skolsköterska i vår egna bemanningspool. Ditt uppdrag som skolsköterska blir att åka ut till olika skolor inom koncernen i ett större upptagningsområde där behov finns för stöd av uppdraget inom EMI. Längd och omfattning på olika uppdrag kan variera men är inom ramen för din tjänst. Du kommer alltid att arbeta operativt ute på skolorna med sedvanliga skolsköterskeuppgifter som hälsobesök, vaccinationer och öppen mottagning. Resor kan förekomma i tjänsten.

I uppdraget ingår även att delta i det gemensamma utvecklings- och kvalitetssäkringsarbetet inom den medicinska elevhälsan.

Arbetet förutsätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Du tillhör AcadeMedia gymnasieskolors centrala organisation för EMI som leds av medicinsk verksamhetsansvarig och som stöd i ditt arbete finns även medicinsk ledningsansvarig skolsköterska och skolöverläkare.

Din närmaste chef är barnsjuksköterska och medicinsk verksamhetschef.

Det här erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. AcadeMedia strävar efter att modernisera och effektivisera kommunikationen inom elevhälsan med hjälp av digitala verktyg och hjälpmedel.

Fortbildning ingår i uppdraget och interna utbildningar anordnas regelbundet. Vi ser gärna att du även deltar i extern fortbildning vid Skolsköterskekongressen varje år, vilket vi bekostar.

Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Det här söker vi

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom, öppen hälso- och sjukvård eller skolsköterska. Du är intresserad av att arbeta med förebyggande hälsoarbete. Du har ett bra bemötande, kan skapa förtroende hos barn och ungdomar, god förmåga att planera och prioritera samtidigt som du kan vara flexibel i de situationer som kräver det. Du ser samarbete som en självklar förutsättning för arbetet, såväl med olika professioner som med dina närmaste kollegor. Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga anses det meriterande.

Du har god datorvana och känner dig väl förtrogen med digital dokumentation. Tjänsten ställer krav på att du kan hantera Officepaketet och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Erfarenhet av det digitala journalsystemet PMO är meriterande.

Som person söker vi dig som är flexibel, strukturerad och noggrann. Du ska trivas med att arbeta i tvärprofessionella team och vara lite av en entreprenör, en person som trivs med att skapa och ta egna initiativ. Du är självgående, visar prov på personlig mognad och har en kommunikativ förmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Tillträdesdag Augusti 2022

Placeringsort Malmö

Anställningsform Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattningen 50-75% med obligatorisk 6 månaders provanställning.

Är du den vi söker?

Sista ansökningsdag 31 maj 2022

Kontaktperson Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Medicinsk verksamhetschef Marte Torp på telefonnummer 0724-532746 eller på marte.torp@academedia.se.

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

AcadeMedia är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)