Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Har du sinne för siffror och detaljer och tycker om en varierad arbetsdag? Är du strukturerad, bra på att planera din egen tid och trivs med kundkontakt? Då har vi en tjänst som passar dig! AVS är ett expansivt bolag som levererar kvalitativa och kompletta lösningar inom ljud- och bildprodukter till både offentliga och privata kunder. Hos oss blir du en del av ett familjärt bolag där alla hjälps åt. Vi är ett av de ledande företagen i Sverige inom vårt område, vi växer och behöver dig, ekonomiassistent!

Placeringsort - Malmö

Vi erbjuder en rolig och varierande vardag... i ett familjärt företag med stort driv! Det går bra för oss och vi växer. Du utgår från vårt kontor i Malmö och som Ekonomiassistent ingår du i ett mindre team där man stöttar varandra när behov finns. Det finns möjligheter att utvecklas i både rollen och företaget.

Som ekonomiassistent...
hos oss består din arbetsdag mestadels av ekonomiuppgifter samtidigt som man kommer ha hand om växel, kundsamtal och vid behov ta emot besökare på kontoret.

Detta ingår bland annat i din roll:
  • Registrera/kontera leverantörsfakturor
  • Betalnings- och bankavstämningar
  • Följa upp kundfakturor/påminnelser
  • Avtalsfakturering
  • Avstämningar konto/journaler
  • Samtal med kunder gällande tex. fakturor
  • Ansvarig för växeltelefonen samt att ta emot besökare på kontoret.
För att lyckas som Ekonomiassistent... behöver du ha full koll på skillnaden mellan debet/kredit, intäkt/inkomst och kostnad/utgift. Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, redovisning eller annat som är relevant för tjänsten. Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare, förstår innebörden av en kontering och kan avgöra om den är rätt eller fel utifrån bokföringsmässiga grunder och kunskaper.

I ditt dagliga arbete kommer du att ha många kontakter både internt och även en del externt. Du har en hög servicekänsla och kommunicerar obehindrat, i både tal och skrift, på svenska.

Som person är du strukturerad och initiativtagande, du planerar din tid och prioriterar ditt arbete självständigt. Du är noggrann och ordningsam.

Din nyfikenhet gör att det du inte kan om branschen och produkterna, det tar du reda på. Du har en vilja att lära dig nya saker.

Du har en stor systemvana och om du har arbetat in något av följande system - Pyramid, ZenDesk och Office 365 - så är det ett plus.

För att söka rollen...
Är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Sista ansökningsdag är 2022-05-29. Observera att vi tar inte emot ansökningar via e-post.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Maria Rudolfsson på maria.rudolfsson@roirekrytering.se

AVS är experter på ljud & bild... och startade 1986 och har legat i framkant av den omvälvande utvecklingen inom lösningar för ljud & bild sedan dess.

Kvalitetsprodukter, service, utbildning och tekniskt kunnande är fortfarande vad vi levererar. Vi är en trygg och komplett partner inom smart ljud och bild, med högkvalitativa produkter och lösningar samt kunniga installatörer och tekniker. Samtliga medarbetare håller sig ständigt uppdaterade med relevanta certifieringar.

Bland våra kunder hittar du produktionsbolag, radio och tv, filmare samt organisationer både inom näringslivet och offentliga sektorn över hela landet. AVS har högsta kreditvärdighet (100/100) enligt Creditsafe och är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Läs gärna mer om oss här

Anställning hos: AVS

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: 100 %
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)