Servicetekniker Auma

Servicetekniker Auma

Om tjänsten

AUMA Scandinavia har över 50 års erfarenhet som leverantör av elektriska ställdon och servicetjänster till följande marknader: Energi- & Kraftindustri, Vatten & Avlopp, Industri & Marin samt Olja & Gas. Elektriska ställdon har en viktig funktion för styrning och reglering av flöden i rörsystem som ingår i processtekniska anläggningar. Vi har försäljningskontor i Sverige och Danmark samt agenter i Norge och på Island. Huvudkontor, lager, montageverkstad och utbildningscenter är beläget i Malmö.

Arbetsuppgifter

Du kommer att självständigt utföra service, underhåll och reparationer av elektriska ställdon.Planera och prioritera serviceuppdrag i samråd med kollegor och serviceledare/servicekoordinator.Utföra montage/driftsättning, felsökning, support och underhåll (avhjälpande och förebyggande) på elektriska ställdon, samt diagnos, provning och justering av de elektriska ställdonen. Dokumentera och återrapportera resultat från servicebesök till kund och i CRM.

Du kommer även ha en säljande funktion vad gäller serviceavtal, reservdelar, större underhåll samt utbytesenheter. Samt i ett senare skedde genomföra utbildning på våra produkter för kunder och partners. Du ska genom att skapa förtroende och långsiktiga relationer med våra kunder förstärka vår ställdonservice. Du kommer att rapportera till Servicechef. Arbetet innebär i huvudsak arbete hos våra kunder i Skåne med omnejd.

Auma erbjuder en kvalificerad introduktion omfattande teoretisk och praktisk utbildning på huvudkontoret i Malmö.

Kvalifikationer

Det är en fördel om har en grundläggande teknisk utbildning, gärna med erfarenhet av el- eller styr- och reglerteknik. Du brinner för teknik och att få saker att fungera. Du har grundläggande kunskaper i engelska och kan tillgodogöra dig teknisk information från instruktioner och manualer. Som person bör du vara positiv, målinriktad och noggrann samt ha förmågan att kunna planera ditt arbete. Du bör ha ett representativt sätt och vara kundserviceinriktad. Du är vårt ansikte utåt vid kundkontakter. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tidigare referenser.

I denna rekrytering samarbetar vi med EssRek. Detta är en rekrytering viket innebär att du kommer bli anställd direkt av Auma.

Frågor besvaras av Johan Sjöstrand 070-6807900 alt, johan.sjostrand@essrek.se på EssRek. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, skicka in din ansökan genom länken nedan.

Vi ser framemot att läsa din ansökan!

Om arbetsgivaren

Hur du ansöker

Du söker denna tjänst via denna CV databas.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Essrek AB
Sista ansökningsdag 27 nov (8 dagar kvar)