Distributionsmontör / Elmontör / Eltekniker

Distributionsmontör / Elmontör / Eltekniker

Om rollen

Som distributionsmontör hos oss på ATS Kraftservice kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom lokalnät 0,4 kV - 24 kV, vilket innefattar såväl jordkabelarbete som luftledningsarbeten och kabelskåpsbyten. Våra enheter inom lokalnät vänder sig främst till kunder med lokalnätsanläggningar för elkraftsdistribution. Entreprenaderna karaktäriseras således av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.

Din profil

Vi söker dig med en elkraftsteknisk utbildning på gymnasienivå och några års erfarenhet från motsvarande arbeten. Utbildningar i ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och EBRs konstruktioner är meriterande.

Som person är du ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter att du är van vid direktkontakt med kund, har god kommunikationsförmåga och anstränger dig för att leverera bra lösningar. Det är även viktigt att du kan arbeta självständigt men också tillsammans med andra.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete på ett företag under stark utveckling och med höga ambitioner. Som en del i Peabkoncernen förenar vi det mindre företagets dynamik med det stora företagets resurser. För den som har erfarenhet och vill utvecklas finns möjlighet att jobba inom alla spänningsnivåer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön.

Din ansökan

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök redan idag!

Vi avböjer alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp för denna rekrytering.

Peab

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Thomas Eklund, Regionchef, 0733 - 84 72 96,
Mer info
Kontaktperson Thomas Eklund, Regionchef
Telefon 0733-84 72 96
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.