Engagerad Trafikserviceman rekryteras till ATA i Malmö

Engagerad Trafikserviceman rekryteras till ATA i Malmö

Om tjänsten

Rollen som trafikserviceman innebär att du arbetar både inne på vår depå i Malmö men också ute på fältet där vi hjälper våra kunder att etablera trafikavstängningar i enlighet med trafikanordningsplaner. När projekten är klara är det trafikservicemannens uppgift att hämta hem avstängningsmaterialet och avsyna och åtgärda skadat material samt rapportera returen till kund. Även följande arbetsuppgifter förekommer:
  • Plocka och montera ihop material enligt serviceorders
  • Kontrollera och justera uthyrt trafikavstängningsmaterial vid entreprenadarbeten
  • Leverera sålt/uthyrt material till kund
  • Sörja för ordning och reda på och renlighet av arbetsmaterial, arbetsplatsen och arbetsfordon
Arbetstiden är vanligen 7-16 men i tjänsten ingår ibland även helgarbete eller arbete på obekväm arbetstid. Arbetet kommer att vara omväxlande och ingen dag kommer att vara den andra lik. Bra teamwork är nyckeln till framgång!

Din profil
Vi söker dig som letar nya utmaningar i karriären och trivs med att utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Meriterande för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet från depåarbete, service eller vägentreprenader. Som person ser vi gärna att du är lösningsorienterad, flexibel och är OK med att arbetsdagen ibland kan komma att se annorlunda ut än vad du tänkte dig. Du tycker att det är roligt med mycket kundkontakt och har inga problem med att bjuda på dig själv. Krav för tjänsten är att du har truckkort och B- samt C-körkort och talar och skriver svenska. Ett stort plus är även om du har kranförarbevis.

Vi lever i ett mångkulturellt samhälle som vi också vill avspegla i vår personalsammansättning. Därför ser vi gärna kvinnliga sökande samt sökande med invandrarbakgrund.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (1 dag kvar)
Visa var