Servicechef till vårt Huvudkontor

ASM Packaging Systems AB söker Servicechef. Uppdraget är att ansvara för våra tekniker. Du kommer att leda och utveckla serviceverksamheten tillsammans med ett dedikerat gäng medarbetare. Ditt främsta fokus som har betydelse för verksamheten är att styra och fördela arbete med operativa och strategiska frågor och ansvara för reparationer, installationer och service.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

   • Utveckla organisation och personal
   • Leda och utveckla arbetet
   • Verksamhets- och personalansvar
   • Uppföljning av arbeten och kvalite
   • Kontakter och avtalsförhandlingar med kunder
   • Reservdelsförsörjning-inköp och prissättning
   • Resurs vid installationer och reparationer

ASM står inför intressanta och spännande utmaningar med utveckling av alltmer automatiserade maskiner. Verksamhetsutveckling är alltmer viktig och vår utvecklingstakt behöver vara hög och målmedveten. Vi vill att du har relevant erfarenhet och utbildning och god vana att leda. Vi förutsätter att du har hög kompetens inom verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Intresse för maskinbranschen och service är naturligtvis något vi förutsätter!

Som person är du stark på att bygga och vårda relationer genom god kommunikation. Du är målinriktad med stor ambition och drivkraft. Att i alla lägen vara affärsmässig och beslutsför är viktiga egenskaper. Teknisk bakgrund med hög kompetens inom maskiner, automation (PLC) och el.

Vi förutsätter att du delar ASM's värdegrund: Engagemang, lyhördhet och respekt.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Arbetstider: 07:30-16:00. Tjänsteresor inom verksamhetsområdet förekommer frekvent

Tillträde: Snarast, dock enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Placeringsort: Malmö

Ansökan: Du ansöker om tjänsten på jobb@asm.eu snarast dock senast 15.05.03

Frågor om jobbet: Folke Rieckmann VD 0733-378815
Mer info
Email Mejla ASM Packaging Systems AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://asm.eu/se
Sista ansökningsdag 15 juni 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om ASM Packaging Systems AB

ASM är en totalleverantör inom förpackning. Vi är experter på transportförpackningar och har ett brett sortiment inom områdena sträckfilmning, krympfilmning,
bandning, banderollering, tejpning med mera. Dessutom erbjuder vi infästningslösningar för den professionella användaren och har ett brett sortiment av spikpistoler och klammerverktyg för olika applikationer. Vi har våra kunder i huvudsak i Sverige från norr-söder.
Vi ingår i Contimeta Group i Nederländerna.

Vi levererar inte bara maskinerna och verktygen utan även tillhörande förpackningsmaterial såsom stålband, plastband och andra förpackningsband, sträckfilm, krympfilm och tejp, samt fästelement såsom spik och klammer.

ASM har en egen serviceorganisation med hög kompetens inom de flesta fabrikat på marknaden. Serviceavdelningen består av ett professionellt team av erfarna servicetekniker som hjälper dig med installation, underhåll och reparation.