Servicetekniker Södra Sverige

Servicetekniker Södra Sverige

Servicetekniker södra Sverige

Vi på ASM Packaging System AB söker en tekniker med arbetsområde södra Sverige. Utgångspunkt är Malmö, där vi har vårt huvudkontor.

Om rollen

Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete i ett litet serviceteam. Vårt gemensamma fokus är att ge kunderna en riktigt bra service.

Som en del av ASM Service Team ansvarar du för nyinstallationer, reparationer och förebyggande underhåll samt försäljning av reservdelar. Räkna med 50 övernattningar per år. Självklart har vi en tjänstebil för dig. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Om dig

Vi söker dig med en industriell utbildning i mekanik, el och pneumatik. Har du kunskaper i PLC är det meriterande.

Varför ASM Packaging Systems?

Som servicetekniker hos ASM Packaging Systems erbjuds du ett varierande och självständigt arbete i ett team med god sammanhållning och trevliga, kompetenta kollegor.

ASM Packaging Systems är ett rikstäckande företag inom förpackningsteknik som varit verksamt inom branschen sedan 1980-talet. Läs mer på https://www.asm.eu

Mer information och
ansökan


Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag via e-post: jobb@asm.eu vi gör löpande urval.

Har du frågor eller undrar något så går det bra att ringa Folke 0733-378815
Mer info
Kontaktperson Folke Rieckmann
Telefon 040-6557015
Email Mejla Folke Rieckmann
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://asm.eu
Sista ansökningsdag 19 sept 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren
ASM Packaging System AB, rikstäckande förpackningsspecialist

ASM Packaging Systems AB har varit verksamt inom förpackningsbranschen sedan 1980-talet. Sedan dess har vi byggt upp ett starkt företag med lång erfarenhet och stor kunskap inom branschen.

ASM har långa kundrelationer. Vi arbetar för hög kvalitet och flexibilitet, korta leveranstider, god service och ett brett och aktuellt sortiment. Vi har både nationella och internationella leverantörer vilket medför att vi kan leverera rätt kvalitet till rätt pris.

ASM täcker hela Sverige med huvudkontor/lager i Malmö, samt försäljningskontor i Göteborg, Stockholm, Småland och Norrland.

Vi har även en egen serviceorganisation med hög kompetens inom marknadens flesta fabrikat av bland annat sträckfilmsmaskiner, bandningsverktyg och krympfilmsmaskiner samt klammerverktyg, spikpistoler och andra infästningsverktyg.