Regional säljansvarig

Regional säljansvarig

Regional säljansvarig
Göteborg / Malmö 

Vi på APCOA Sverige kommer de närmsta åren att investera över 100 miljoner kronor i egna laddstationer för elfordon. Är du rätt person att bidra till APCOA Sveriges framtida elektrifieringsresa med utrullning av mer än 5.000 laddpunkter? 

Brinner du för att skapa affärer, förstå kundernas behov, skapa mervärde och vill leverera nya produkter och tjänster inom APCOAs koncept Urban Hubs? Då kan du vara vår nya regional säljansvarig för elbilsladdning.

Vi söker nu dig som säljansvarig med fokus på försäljning och affärsutveckling för elbilsladdning och APCOA Urban Hubs. 

Vi erbjuder 
Hos oss får du en trygg anställning med kunniga kollegor i ett framåtlutat bolag som är på en spännande resa. Vi erbjuder dig friskvård och tjänstebil. Du kommer arbeta inom ett helt nytt område med inovativa lösningar samt vara med och utveckla framtidens elektrifiering.

Som säljansvarig har du en spännande roll där du kommer att vara en viktig kugge i att utöka APCOAs framtida ekosystem inom elbilsladdning och mobilitetslösningar, du ges möjlighet att driva dialogen med våra kunder för att skapa affärsmöjligheter och vidareutveckla vår befintliga verksamhet.

Du kommer att arbeta nära APCOAs säljorganisation och rapportera till chefen för affärsutveckling.

Läs mer om oss på https://career.masterhelp.se/apcoa.

Om rollen
I rollen som regional säljansvarig driver du hela affärsprocessen och ansvarar för prospektering, bearbetning och implementering av elbilsladdning och Urban Hubs tjänsteerbjudande, framför allt hos våra befintliga kunder och uppdrag. Du analyserar marknaden och vårt befintliga kontraktsregister för att identifiera nya affärsmöjligheter.

Tillsammans med APCOAs driftorganisation bygger du ditt egna interna och externa nätverk, driver din pipeline, konverterar såväl lokala som koncernövergripande affärsmöjligheter och partnersamarbeten samt vidtar de åtgärder som anses nödvändiga för att kunna få igenom nya affärer

Om dig
Du är en person med ett stort sinne för affärer och har ett kommersiellt tänk. Du har förmågan att hitta affärsmöjligheter i dina kunddialoger och drivs av att ta reda på kundens behov. Vi tror att du trivs med att jobba självständigt och inom ramen för dina befogenheter är du bra på att ta egna initiativ. Som säljansvarig tar du ägarskap och driver framåt för att komma i mål. 

Vi ser även att du:

  • Har några års arbetslivserfarenhet av försäljning och/eller projektledning
  • Är kreativ, initiativtagande och lösningsorienterad
  • Har mycket god kommunikationsförmåga och trivs med att jobba med människor
  • Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska
  • Har du en grundläggande teknisk förståelse, kanske från elbilsladdning ses det som meriterande 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Erika Augustsson, 040-66 06 722 och Fredrik Törnkvist, 040-66 06 727.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om APCOA
APCOA Parking Sverige AB är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice och mobilitetslösningar för fastighetsägare. Vi ingår i en stor europeisk koncern, bolaget finns i 13 länder och i Sverige är vi idag 500 medarbetare och omsätter årligen cirka 900 MSEK. Vår affärsidé går ut på att skapa mervärde för våra kunder genom att leverera kostnadseffektiva lösningar inom parkering, trafikledning, bevakning och mobilitet tillsammans med en excellent service.

Parkering ses som en central del av det urbana ekosystemet, varför APCOA har skapat APCOA Urban Hubs med det tydliga målet att tillhandahålla den fysiska och digitala infrastrukturen för strategiska partners inom mobilitet, elektrifiering, logistik och on-demand-tjänster. APCOA utvecklar smarta tjänster och tillför värde till våra uppdragsgivare som finns inom fastighetssektorn som kommersiella fastigheter, köpcentrum, handelsplatser, hyresbostäder och bostadsrättsföreningar.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 29 dec 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!