Telefonförsäljare B2B

Telefonförsäljare B2B

Är telefonen ditt främsta verktyg för att skapa intresse och engagemang? Motiveras du av jakten på nästa "ja"?

Då är det hit du ska titta! Vi söker nu en Telehunter med erfarenhet inom B2B placerad i Malmö eller Taastrup. I denna roll, kommer du bli en del av ett nytt projekt där vi tillsammans kommer sälja en fantastisk ny och inspirerande produkt som kommer att förändra hela tankesättet att använda gaser för svetsning i olika branscher.

Kommer du att följa med oss på den här spännande resan?

Varför bli en del av oss?

Du kommer bli en del av en helt ny avdelning i ett litet sammansvetsat team med kollegor i Danmark med stor möjlighet att påverka hur vi arbetar. Samtidigt, kommer du få chansen att jobba tillsammans med andra avdelningar och lära dig av erfarna kollegor där din insats kommer göra stor skillnad för vår verksamhet.

Air Liquide är världsledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Vi är en stabil organisation som sedan vår start 1902 har vuxit till att idag finnas representerad i 80 länder, med ca 67 000 medarbetare och över 3.6 miljoner kunder och patienter.

Vi erbjuder dig en position i ett företag som förstår att medarbetarna skapar vår framgång. Därför jobbar vi kontinuerligt för att säkerställa nöjda medarbetare genom att erbjuda en harmonisk arbetsmiljö, goda utvecklingsmöjligheter och karriärutveckling både nationellt och internationellt samt flexibilitet för att balansera ditt arbets- och privatliv. Du blir dessutom en del av ett företag som ser att mångfald bland våra medarbetare är en källa till kreativitet och dynamism som leder till bättre prestationer.

Ditt uppdrag och hur du kommer bidra

I din roll kommer du ta första kontakt via telefon med små till medelstora företagskunder i en dedikerad kundportfölj i Sverige där din uppgift blir att skapa långsiktiga relationer. Detta innebär att du kommer ta kontakt med potentiella kunder efter ett fördefinierat manus där vi förväntar oss att du sätter din egen personliga prägel och teknik. Under dessa första kundkontakter är det viktigt att du har en förmåga att engagera kunder genom hålla igång en konversation med frågor och med ett fokus att stänga försäljningen.

Utöver detta, kommer du köra olika marknadsföringskampanjer och uppdatera kunder om våra nuvarande och nya produkter vid återkommande telefonkontakt. Du kommer även dokumentera kund- och inköpsinformation, betalningsmetoder samt kundens reaktion och inställning till produkterna. I denna roll, är du ansiktet utåt för vårt företag och därmed kommer du få ta emot både kundernas uppskattning och klagomål där du kommer få göra uppföljningar för att förbättra våra processer och utveckla våra kundrelationer.

Vi förväntar oss inte att du är en gasexpert, under den första tiden på ditt nya jobb kommer du få en grundlig utbildning i gaser och få fortlöpande ta del av av våra interna inom försäljnings och gas.

Vem är du?

För att trivas i den här rollen, tror vi att presentera produkter och tjänster via telefon kommer naturligt för dig och du är bekväm med att hantera klagomål och tvivel. Du har förmågan att skapa förtroende och engagemang samt är kreativ i ditt tankesätt där du inte har några problem att se möjligheterna och lösningarna i en kunddialog. Du har förmågan att hantera avslag där du motiveras av att ha ögonen på försäljningsmålen och underlätta framtida försäljning.

För att lyckas i denna roll, har du ett par års erfarenhet av telefonförsäljning inom B2B där skapande av långsiktiga relationer kommer lätt för dig, och något du vill fortsätta göra dagligen! Du är flytande i svenska och är även bekväm i engelska. Har du även kunskaper i danska och erfarenhet av olika CRM-system är det en fördel.

Övrig information

Placeringsort för denna roll är flexibel där du antingen kan sitta i vårt kontor i Malmö eller i Taastrup. Om du har frågor om rollen, vänligen kontakta Mia Kolbæk-Cumiskey, Telesales Manager, tel: +45 23 40 39 30.

Låter detta spännande? Skicka in din ansökan senast 31 januari, vi kommer att gå igenom ansökningar och bjuda in till intervjuer fortlöpande, så tveka inte att ansöka redan idag!

Under hela pandemin har vi förblivit motståndskraftiga och till och med fortsatt att växa som en stark organisation. Vi kan komma att anpassa rekryteringsprocessen genom att använda videointervjuer där det är möjligt under rekryteringsprocessen. Säkerhet förblir alltid vår högsta prioritet.

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi undanber därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Verksamheten finns representerad i 80 länder, har ca 66 000 medarbetare och över 3.6 miljoner kunder och patienter. Oxygen, nitrogen och hydrogen är små molekyler som är grundläggande för liv, materia och energi. Dessa gaser utgör hörnstenarna i Air Liquides vetenskapliga arbete och har varit kärnan i koncernens verksamhet sedan den grundades 1902.

Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det betyder att vi har resurser att erbjuda våra kunder en mycket hög grad av service, även tvärs över landsgränserna.