Säljare ADP Alldoor Portar AB

Säljare ADP Alldoor Portar AB

Säljare ADP Alldoor Portar Koncernen Region Syd

ADP Alldoor Portar AB söker nu säljare till Södra Sverige för försäljning av nya produkter samt eftermarknad till industri och byggbranschen.
Som säljare fungerar du som kundens kompletta länk till företaget där du förutom att ta hand om våra befintliga kunder även genom personlig förmåga och driven inställning skapar nya relationer.

Vi söker dig som gillar att skapa långsiktiga affärsrelationer, är serviceorienterad och kan arbeta både självständigt med hög drivkraft samt i team för att främja företagets familjära kultur.

Din roll som säljare kommer att bestå av att skapa och utveckla kundrelationer, upprätta och bevaka offerter samt skapa ordrar. Genom ditt tekniska kunnande bistår du även kunden med rådgivning när behovet finns.

Du har med fördel en teknisk bakgrund samt erfarenhet från tidigare försäljning. Flytande svenska i tal och skrift, behärskar
Engelska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Vi ser det som meriterande om ni tidigare jobbat med B2B försäljning inom byggbranschen.

Välkommen med din ansökan till info@alldoor.se, Michael Öberg, 070-3392770 alternativt VD Tonny Ellingsen: 070-5442770
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alldoor.se
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alldoor- koncernen består av tre bolag ADP Alldoor portar AB, Hovmaporten AB samt SBH Portservice AB. Koncernen erbjuder ett stort urval av portar till den svenska marknaden och har en etablerad serviceorganisation i Sverige.