Är du en dokumenterat duktig projektledare som är ute efter nya utmaningar? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten
Framgångsrika projekt är ett resultat av en erfaren projektledare som använder väl beprövade verktyg för att uppnå ett bra resultat. Som projektledare på Logimark driver du små, medelstora eller stora projekt åt rätt håll, på rätt sätt och i rätt tid. Du håller alltid en effektiv kommunikation med kunden och ditt team, och kan anpassa ditt projektledarskap efter situationen. Det övergripande målet för projektledaren är att klara av att utföra projekten inom den bestämda tidsramen, att budgeten hålls och att kvaliteten ligger på en hög nivå.

För att trivas hos oss ska du gilla en verksamhet som är intensiv och omväxlande.

Att vara målinriktad, strukturerad, kunna ha många bollar i luften samtidigt, vilja utveckla affärsmannaskapet och vara socialt utåtriktad är ett måste för att lyckas. Resor i tjänsten förekommer.
  • Vara behjälplig vid kalkylmöte
  • Större projekt tar projektledaren vid direkt efter order genom möte hos kund
  • Kontroll av efterkalkyler

Personliga egenskaper
Du har god förmåga i att vägleda dina projektmedarbetare genom beslut och tidspressade scheman. Du har en teknisk utbildning i grunden följt av en ingenjörsutbildning med minst 5-10 års erfarenhet av projektledning. Du är van vid att leda och följa upp projekt efter uppsatta mål och du trivs i mötet med kunden och är van vid att hantera flera olika intressenter i ett projekt. Du visar alltid en tydlig väg framåt och har en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos dina medarbetare och de projekt du leder. Du sätter affären i fokus, har förmåga att arbeta proaktivt samt gillar att bidra med energi och insikter till teamet. Då rollen innebär många internationella kontakter behöver du hantera svenska och engelska obehindrat. Vi fäster stor vikt vid dina ledaregenskaper och söker dig som är affärsinriktad och har en drivkraft utöver det vanliga. Du har en teknisk förståelse och är duktig på att kommunicera och uttrycka dig.

Vi erbjuder
Logimark söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak.

Intresserad?
Då ska du ansöka snarast då urval sker löpande. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö

Välkommen att söka!
Mer info
Kontaktperson Antonia Lisjak
Telefon 040597691
Email Mejla Antonia Lisjak
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logimarks huvudverksamhet ligger inom industriell märkutrustning så som bläckstråleskrivare, lasermärkare, etiketteringsmaskiner och etikettskrivare, termo- och termotransferprintrar och alla förbrukningstillbehör som bläck, solvent, färgband och etiketter. Vi är även totalleverantör av auto-id och programvara och kan dessutom ta totalansvar för funktionaliteten och systemlösningen som levererats.