Du erbjuds ett utvecklande och kvalificerat arbete i ett väletablerat och växande företag med korta beslutsvägar, hög ambitionsnivå och en närhet till dina kunder. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har god förmåga att strukturera arbetet och hantera flera uppgifter parallellt.

I rollen som Konstruktör kommer du främst att arbeta med:
  • Konstruktion i 3D (SolidWorks) gällande anpassningar av utrustning och maskiner samt nykonstruktion.
  • Layoutritningar tillsammans med kunder och säljsidan.
  • Tillverkningsritningar.
  • Viss dokumentation.
  • Delprojekt- och projektledning mot kunder tillsammans med säljsidan.
  • Uppmätning vid kundbesök.
  • Beställning av externa komponenter.
  • Övrigt stöd inom konstruktion gentemot sälj- och produktionsområdet.
Personliga egenskaper
Du har bred teknisk förståelse och intresse. Du jobbar idag inom tillverkande företag eller som konsult. Det är värdefullt om du har kunskap och erfarenhet från maskinkonstruktion.

Du är en kreativ problemlösare och en teamplayer med god förmåga att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Du är lyhörd och flexibel. Vidare är du driven, ansvarstagande och strukturerad samt orädd för utmaningar. Du är också ordningsam vad det gäller dokumentation och noggrann i ditt arbete.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är maskiningenjör eller har motsvarande teknisk utbildning på högskolenivå alternativt att du har motsvarande kunskap. Du har minst 2–5 års erfarenhet av konstruktionsarbete. Vi använder SolidWorks som CAD-verktyg men har du erfarenhet av något av de stora 3D-CAD programmen går det också bra. Du har goda kunskaper i Office-paketet. För tjänsten krävs flytande svenska i tal och skrift. Du har också minst normalgoda kunskaper i engelska. Vissa resor i Sverige kan förekomma i tjänsten då du besöker kunder och vårt kontor i Linköping.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen att söka!
Mer info
Telefon +46 10 444 16 00
Email Mejla ACT Logimark Sverige AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Mekanik, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logimarks huvudverksamhet ligger inom industriell märkutrustning så som bläckstråleskrivare, lasermärkare, etiketteringsmaskiner och etikettskrivare, termo- och termotransferprintrar och alla förbrukningstillbehör som bläck, solvent, färgband och etiketter. Vi är även totalleverantör av auto-id och programvara och kan dessutom ta totalansvar för funktionaliteten och systemlösningen som levererats.