Säljare till AB Jakobsdals Charkuteri, Malmö / Lund

Säljare till AB Jakobsdals Charkuteri, Malmö / Lund

 

Nu söker vi en 

Säljare
södra / nordöstra Skåne

Jakobsdals Charkuteri har en stark position på den svenska marknaden med välkända varumärken som är baserade på svenska råvaror av högsta kvalitet. Företaget har ett 100-tal anställda och omsätter cirka 300 MSEK. 

Vi söker framtidens säljare som kan se helheten i besöket och som vill vara en viktig och lönsam samarbetspartner till butiken. Du kommer att bli distriktsansvarig för ett väl upparbetat distrikt i södra/nordöstra Skåne och ditt uppdrag blir att driva och utveckla försäljningen mot befintliga kunder, men även ha ett stort fokus på nykundsbearbetning. Våra kunder är butiker inom de största kedjorna inom dagligvaruhandeln. 

Du utgår hemifrån och lämplig bostadsort är inom distriktet.  

 

"Jag söker en medarbetare som vill vara med på den otroligt roliga och spännande resa som vi på Jakobsdals står inför. Du kommer bli en viktig del hos oss när vi nu satsar och förstärker organisationen.

Du har möjlighet att få vara med och påverka, bidra samt utveckla region Sydost för att tillsammans nå nya mål.

Efter att ha testat på lite allt möjligt i början av arbetslivet så har jag under 15 års tid jobbat inom dagligvaruhandeln. När jag år 2011 fick chansen att börja som säljare på Jakobsdals charkuteri kände jag direkt att jag hamnat rätt. Att jobba inom dagligvaruhandeln är fartfyllt, utmanande och otroligt spännande i sig, men att dessutom få göra det i ett expansivt familjeföretag med fina svenska hantverksprodukter så är det extra skoj att gå till arbetet."

- Mattias Persson, regionchef Sydost.

 

Personlighet och kompetens 
Du har erfarenhet av försäljning och har en stor passion för säljyrket med fokus på kundnytta och lönsamhet. Du får gärna vara i början av din säljkarriär och se denna tjänst som en utmanande roll till att utvecklas till en grym fältsäljare inom dagligvaruhandeln. Att du kommer från branschen är inget måste, även om vi ser det meriterande. Det viktigaste är att du har stort eget driv, är nyfiken, gillar möten med nya människor och har ett naturligt sinne för att vinna kundens förtroende

Du har även B-körkort, goda IT kunskaper med vana att jobba i Officepaketet, hanterar svenska mycket väl i tal och skrift och uppskattar kvalitativ och hantverksmässig mat.

Vi erbjuder
Hos oss får du ett självständigt och varierande arbete i ett expansivt företag med ett välkänt varumärke och fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma och individuella mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson. Du når Peter på 0708-30 65 43.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Jakobsdals Charkuteri är ett familjeföretag i Göteborg som visat kärlek till hantverket i tre generationer. Vi har en stark position på den svenska marknaden med välkända varumärken som Mor Matilda, Bror Jakob och Haga Petter. Företagets fokus är utveckling och försäljning av hantverksmässiga charkdelikatesser av högsta kvalitet, som är baserade på svenska råvaror. Jakobsdals Charkuteri har huvudkontor och produktion i Göteborg. Företaget har ett 100-tal anställda och omsätter cirka 300 MSEK.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 20 jan 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!