Säljare till södra Sverige

Säljare till södra Sverige

Hüllert Maskin söker: Säljare till södra Sverige
Är du sugen på en ny utmaning och vill vara en nyckelperson i att utveckla ett gediget familjeföretag som nu växlat upp och lyfter Sverige till nya höjder?

Då har vi jobbet för dig!

Om företaget
Familjeföretaget Hüllert Maskin AB är generalagent i Sverige för Merlo teleskoplastare.
Hüllerts huvudkontor finns i Vara och företaget består idag av 25 medarbetare. Vi har säljkontor i Stockholm, Göteborg, södra Sverige och Norrland. Vi har också ett rikstäckande servicenät av duktiga mekaniker. Våra kunder jobbar med allt från byggnadsentreprenad, jordbruk och industri till Försvarsmakten och kommuner.

Dina arbetsuppgifter
Till säljområdet södra Sverige söker vi nu en driven säljare som kan hjälpa oss ta ytterligare marknadsandelar, så att fler kunder får upptäcka alla fördelar med Merlos teleskoplastare. I rollen som säljare ansvarar du främst för att vidareutveckla marknaden och bearbeta nya kunder och segment, men också för att vårda och utveckla relationen med befintliga kunder.
Tillsammans med ett engagerat team av medarbetare kommer du arbeta mot utmanande resultatmål och göra affärer med allt från entreprenörer och industrier till kommuner och lantbrukare.

Din profil
För att lyckas och trivas i rollen som säljare för Hüllert behöver du ha eget driv, gilla utmaningar och vara trygg i dina arbetsuppgifter. En viktig egenskap är att du har lätt för att umgås med människor i olika positioner och med olika erfarenheter, såväl företagsägare och lantbrukaren som maskinförare. Arbetet är omväxlande och du kommer ha stora möjligheter att skapa din egen vardag och framgång. Det är viktigt att ha tålamod eftersom affärerna många gånger kan ta tid från det att den första kontakten tas till att maskinen levereras. För att bli en framgångsrik Merlo-säljare behöver du vara en duktig relationsbyggare, ha sinne för ordning och reda och en god kommunikativ förmåga. Givetvis har du ett utvecklat affärssinne och kan arbeta självständigt och resultatinriktat.

Som en del i Hüllerts Merlo-team jobbar du utifrån en vision att vidareutveckla marknaden för teleskoplastare i Sverige. Vår organisation kännetecknas av engagemang och handlingskraft och vi har blivit framgångsrika genom att alltid sätta kunden i centrum. Som nyanställd kommer du att få en gedigen och professionell utbildning för att snabbt lära känna våra produkter och komma in i Hüllerts sätt att tänka och arbeta.
Körkort och resvana är ett krav eftersom våra kunder finns utspridda över distriktet.

Ansök här

Vill du bli en del av vårt team? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval kommer att ske löpande med sista ansökningsdag 20 maj.

Skicka in din ansökan till: ansokan@hullert.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Jonsson – på telefon 0512-30 00 64.

Vi undanbeder oss kontakt från bemannings och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Joakim Jonsson
Telefon 0512-30 00 64
Email Mejla Joakim Jonsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hullert.se/
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (2 dagar kvar)