Utesäljare till Byggbeslag i Malmö

Utesäljare till Byggbeslag i Malmö

UTESÄLJARE TILL BYGGBESLAG I MALMÖ

Vill du arbeta med relationsskapande försäljning i ett spännande bolag med stora möjligheter? Drivs du av att ingå i ett team av engagerade och kunniga kollegor med lång och bred erfarenhet? Vill du vara med och påverka enhetens framtida utveckling? Då ska du söka denna tjänst idag!

Arbetsuppgifter

Som utesäljare på Byggbeslag ansvarar du för bearbetningen av marknaden samt försäljningen gällande affärsområde Material i Region Syd. Du erbjuder kunderna hela sortimentet inom materialerbjudandet och målgruppen är främst byggentreprenörer. Ditt fokus kommer vara att skapa långvariga och trygga relationer samt att kontinuerligt bearbeta marknaden. Största delen av din arbetsvecka spenderar du hos kunder.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:
  • Säljplanering och omvärldsanalys.
  • Offerering, kontraktsskrivningar och avtalshantering.
  • Bearbetning av nya och befintliga kunder.
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Byggbeslag söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och vill växa i din roll. Vidare behöver du ha erfarenhet inom försäljningsyrket och det är en stor fördel om du har ett etablerat kontaktnät i bygg och fastighetsbranschen. Du ser det som en självklarhet att driva dig själv och ditt arbete framåt och arbetar på ett strukturerat sätt. Som person är du förtroendeingivande och relationsskapande samt har en förmåga att kunna erbjuda de bästa lösningarna för kunderna i branschen. Vidare tycker du det är spännande att vara en nyckelperson i bolagets fortsatta tillväxt.

Viktigt för tjänsten:
  • God dator- och systemvana och har med fördel arbetat i säljstödsystem tidigare.
  • Meriterande med erfarenhet eller marknadskännedom inom bygg- och fastighetsbranschen.
  • Erfarenhet inom försäljningsyrket.
  • Kan hantera och förstå byggritningar och byggbeskrivningar.
  • B-körkort.
Om tjänsten

Tjänsten som Utesäljare är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Byggbeslag på deras kontor i Malmö. Ditt säljområde sträcker sig inom Skåne, Blekinge och Halland men där den stora kundkretsen främst finns i Skåne. Du kommer ingå i ett härligt team och tjänstebil samt andra förmåner ingår i tjänsten.

Övrigt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BYGGBESLAG levererar inredning, beslag, lås och säkerhet till Sveriges bygg- och fastighetsmarknad. Varje dag gör vi livet lättare för byggentreprenörer, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar över hela landet.

Som medarbetare hos oss ger din dagliga utmaning och insats ett viktigt bidrag till vår gemensamma framgång och utveckling. Och våra produktlösningar och tjänster inom inredning, lås och säkerhet en mer praktisk och tryggare tillvaro för människor att bo, leva och arbeta i.