Chaufförer till fastighetsspolbil/kombibil/rörinspektion

Chaufförer till fastighetsspolbil/kombibil/rörinspektion

Vi söker förstärkning i Malmö-trakten. Vill du jobba på ett av Sveriges främsta företag inom spol och slamsugning? Just nu söker vi nya medarbetare som vill vara med i expansion och fortsatt utveckling i en organisation med fokus på framtiden. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden handlingskraftig, positiv, pålitlig och kompetent vilket är grundläggande för verksamheten.

Vi söker personal både inom rörinspektion och chaufförer till fastighetsspol- & kombibil. Tjänsterna innebär att du har ett nära samarbete med transportledningen och uppdragen varierar ute hos kund. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt med problembaserade lösningar. Du är serviceinriktad, flexibel, ansvarsfull med gott ordningssinne samt innehar C-körkort.

Tjänsten är på heltid tillsvidare, med 6 månaders provanställning.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marielle tfn: 0725- 46 35 41 eller skicka din ansökan till marielle@soderlindhs.se, rekryteringen sker löpande.
Mer info
Telefon 0725463541
Email Mejla A Söderlindh i Sverige AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://xn--sderlindhs-ecb.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SÖDERLINDHS – DIN LEVERANTÖR I VÅTT & TORRT

SÖDERLINDHS AB ETABLERADES 1993

Idag är vi ett företag som arbetar med bland annat underhåll av spill- och dagvattenledningar som är förlagda i både mark och fasighet. Vidare med cisternkontroll, torr- och grävsugning. Ett starkt växande område är entreprenadprojekt som innefattar grävsugens breda användningsområde. Vi har vår bas i Helsingborg men är verksamma i hela södra Sverige. Tillsammans med våra yrkeskunniga medarbetare och toppmoderna utrustning förser vi kommuner, privata och offentliga fastighetsförvaltare, industrier, företag och privatpersoner med ett komplett utbud av tjänster inom avloppsteknik.

Vår lokala närvaro är viktig för att kunna erbjuda den bästa servicen till alla våra kunder. Vi är samtidigt stolta över att ha blivit en del av Norva24, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder ännu fler tjänster och ännu bättre service.