Privatrådgivare för vikariat till bolag i södra Skåne

Privatrådgivare för vikariat till bolag i södra Skåne

Om kunden
Tillsammans med vår samarbetspartner söker vi nu en Privatrådgivare inom ekonomi! Detta är ett vikariat på heltid som beräknas pågå ett år, med goda möjligheter till förlängning. Tjänstens placering är på ett av bolagets kontor i södra Skåne med start i april.

Arbetsbeskrivning
Som privatrådgivare ansvarar du för att med god service ge finansiell rådgivning till bolagets privatkunder inom kredit och sparande. I arbetsuppgifterna ingår att identifiera kundbehov och utforma lösningar för bästa resultat och kundnöjdhet. Förutom privatrådgivning kan tjänsten till viss del innebära kundtjänstärenden. Du ansvarar också för att bidra till bolagets fortsatta utveckling i form av god lönsamhet och nykundsbearbetning.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen som privatrådgivare ser vi att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har SwedSec-licens för rådgivare och/eller bolån. Du utför dina arbetsuppgifter med stort engagemang och professionalitet och värderar ett gott samarbete med dina kollegor. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomi eller i en liknande roll är detta meriterande.

Ansökan
Låter detta som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast, då vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Vid frågor, vänligen kontakta Olivia Engberg eller Emily Hann, med kontaktuppgifter nedan.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.
Mer info
Kontaktperson Olivia Engberg
Telefon 0768528853
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (28 dagar kvar)