Account Manager

Account Manager

Som Account Manager för marknadsledande 2Secure kommer du arbeta med att erbjuda våra bakgrundskontroller till marknaden som används vid exempelvis rekryteringar och företagsförvärv. Vårt Visselblåsarsystem är ytterligare en tjänst som du skall sälja. Ansvaret är att utveckla befintliga kunder och skapa mervärde för dem, samtidigt som du triggas av att identifiera nya affärsmöjligheter hos potentiella kunder. I ryggen har du vårt välrenommerade och välkända varumärke som förknippas med tillit och kvalitet. Perfect match - eller hur? Vår företagskultur präglas av våra ledord: Handlingskraft, Kompetens och Pålitlighet. Du kommer att rapportera till chefen för Affärsområde Screening som har sin arbetsplats på vårt kontor i Stockholm. Du utgår från kontoret i Lund där du omges av närmare 15 kollegor.

Läs gärna mer om vårt erbjudande här:

https://2secure.se/tjansteomraden/bakgrundskontroller/

https://2secure.se/tjansteomraden/whistleblowing/

Om dig

Vi tror att du, precis som vi, älskar att vara ute hos kund och göra affärer! Din genuina affärsglädje stöttas av din strukturella sida och du får ofta höra att du är förtroendeingivande. Vi söker dig som är en naturlig lagspelare och tycker om utmaningar. Att du är prestigelös och vill vara med i ett snabbväxande företag är en förutsättning för att du ska trivas hos oss. Vi kommer att göra en fördjupad bakgrundskontroll på de kandidater vi finner lämpliga för tjänsten.

Vidare ser vi gärna att du:
 • Har minst 3 års erfarenhet av komplex försäljning inom B2B, gärna tjänsteförsäljning
 • Har förståelse för affärsrisker och riskidentifiering
 • Är en passionerad säljare med högt eget driv
 • Vågar utmana både kunden samt den interna organisationen
 • Har ett intresse av omvärldsbevakning och håller dig ajour med trender
 • Har pondus och ett tydligt affärsmannaskap
Vi erbjuder dig:
 • En självständig roll där du arbetar med frihet under ansvar
 • Ett spännande bolag som satsar och vill växa med sina medarbetare
 • En varierad roll vilket gör att din ena dag inte blir den andra lik
 • Goda utvecklingsmöjligheter för dig som person
 • Att vara med och arbeta för en tryggare vardag i samhället
Varmt välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova och researcher Felicia Seevaratnam. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan nu! Intervjuer sker under vecka 39-41. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza eller Felicia. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

2Secure arbetar för att minska risk och bygga trygghet. Vi erbjuder en helhetslösning för företag, privatpersoner och organisationer inom säkerhetsrådgivning. Med unik kompetens och nära kundrelationer skapar vi en tryggare vardag för företag och privatpersoner, genom att utveckla och leverera skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar. Med ledorden Handlingskraft, Kompetens och Pålitlighet har 2Secure byggts till att bli ett av Sveriges största privata säkerhetsföretag. Vi har vuxit kraftigt sedan 2006 och vår ambition är att fortsätta växa ihop med våra kunder och genom att bland annat alltid ha de bästa medarbetarna. Koncernen har cirka 85 anställda i Stockholm, Göteborg, Lund och Västerås och i Karlstad.
Vi omsätter närmare 130 mSEK.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (13 dagar kvar)