Mekaniker till Malmö!

Mekaniker till Malmö!

Dina arbetsuppgifter

Är i början av din karriär som mekaniker men känner att du vill utvecklas och ta nästa steg? Då har du kommit rätt. Till vår kunds team i Malmö söker vi efter dig som vill arbeta med service, reparationer och felsökningar av kranar och lastväxlare.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos kund.
Intervjuer för denna tjänsten kommer ske under v33.

Din profil

Du som söker denna tjänsten är har tidigare erfarenhet utav verkstadsarbete och det är meriterande om du har god kunskap om fordonselektronik och fordonshyrdraulik. Som person är du är ansvarstagande, flexibel och utåtriktad. Rollen innebär mycket kontakt med kunder så att du är serviceminded ser vi som en självklarhet.
Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort, meriterande om du har C-körkort.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Har du frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sara Gelsi, sara.gelsi@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 sept 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.