Kökssäljare till Electrolux Home i Malmö

Kökssäljare till Electrolux Home i Malmö

Dina arbetsuppgifter

Electrolux Home´s vision är att inspirera till drömmen om ett bättre liv - och när en kund kommer till oss för att få hjälp, ska de känna att de redan har kommit hem.

I rollen som kökssäljare hos Electrolux är du med i hela försäljningskedjan; från första kundkontakt, den kreativa delen med köksuppritning fram till slutleverans av kök. Du kommer även att följa upp leveranserna, skapa offerter och jobba med försäljning av butikens produkter. Ytterligare kommer du genomföra hembesök hos kund för att leverera bästa möjliga service samt agera kontaktperson genom hela processen. Du arbetar självständigt samt ansvarar för både kundens upplevelse och att driva affären framåt.

Din profil

För att lyckas i rollen som kökssäljare till Electrolux Home ser vi att du har tidigare erfarenhet från B2C-försäljning och/eller service. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat samt har B-körkort. Det är högt meriterande om du har yrkeserfarenhet som kökssäljare.

Vi söker dig som är prestigelös och noggrann samt trivs i en roll med högt tempo. Som person ser vi att du är resultatinriktad och med en hög förståelse för affärer och detaljer. Vidare är du driven, nyfiken och vill ge varje kund samma exceptionella service. Vidare ser du vikten i att finnas med hos kunden från inledande samtal till slutförande av affär för att inge ett förtroende hos kunden. I denna rekrytering läggs stor vikt vid din personlighet.

Hos Electrolux Home får du möjlighet att bli en del av en växande butikskedja med hög ambition och en idé om att alltid ge våra kunder mer än de förväntar sig. De erbjuder heltidsanställning med goda villkor med möjlighet till provision.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 - 875 11 46 eller sarah.lindgren@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Sarah Lindgren
Telefon 076 875 11 46
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Electrolux Home, Electrolux franchisekedja, är specialister på allt som hör köket till, och som Kökssäljare hjälper du våra kunder med såväl planering och skissande till montering och besiktning. Du och dina kollegor tar hand om kunden hela vägen och ser till att de får sitt drömkök.