Facility Coordinator

Facility Coordinator

Hej vår nästa Facility Coordinator!

Som Facility Coordinator kommer du att driva våra två anläggningar i Malmö. Det innefattar allt ifrån förvaltning till kundvård och försäljning. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innefatta:
  • Säkerställa standardiserade rutiner, som daglig kontroll på anläggningarna samt hantering av utflytt från våra förråd.
  • Inventering och påfyllnad av våra shoppar på anläggningarna
  • Hantering av godsmottagning till våra företagskunder
  • Utföra enklare reparationer till exempel lysrörsbyte samt möta kunder och partners gällande fastighetsskötsel
  • Säkerställa att anläggningarna fullföljer vårt koncept och åtgärda sådant som avviker. Allt från fastighetsrelaterade avvikelser till säkerställande av aktuellt skyltmaterial.
  • Registrera och följa upp ärenden i vårt interna rapporteringssystem
  • Vårda kundrelationer i Malmöregionen och bidra till goda försäljningsresultat
För att bli en del av 24Storage söker vi dig som har ett en positiv inställning och en förmåga att se helheten och hitta lösningar.

Du har sinne för detaljer och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Du eftersträvar att alltid hitta de, inom konceptet, bästa ekonomiska och praktiska lösningarna för de problem och situationer som uppstår.

Utöver det finns krav på B körkort

Start: Omgående Omfattning: 80% Arbetstid: Arbetstiderna är i nuläget förlagda måndag-torsdag, i vissa fall kan arbete på helg förekomma. Plats: Lundavägen 54 och Axel Danielssons väg 277

24Storage grundades 2015 och strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för privatpersoner och företag att hyra förråd. Vi utvecklar nästa generations self-storage genom att kombinera e-handel, smarta och uppkopplade anläggningar och utveckling av en egen mjukvara. Vi erbjuder över 11 000 förrådsutrymmen fördelat på 25 anläggningar runt om i Sverige. 24Storage är idag näst störst i Sverige och siktar mot att bli ledande inom förrådslösningar.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 18 juli 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

24Storage är Sveriges näst största aktör som erbjuder kunder förvaringsyta utanför hemmet på ett enkelt sätt med hög tillgänglighet. Bolaget grundades 2015 med visionen att digitalisera förrådsbranschen och har sedan dess lyckats etablera sig som en av de största aktörerna i Sverige.