Elektriker till Skåne län

Elektriker till Skåne län

Om tjänsten
På uppdrag av Cellsolar söker vi nu dig som har ett par års arbetslivserfarenhet som elektriker. Vi ser att du gillar att arbeta med nya kunder dagligen och kan arbeta självständigt. Cellsolar behöver dig till deras organisation som med ett miljösmart tänk hjälper till att förbättra miljön och sänka elkostnaderna för villa- och fastighetsägare.

Som elektriker i Skåne kommer du att arbeta nära byggansvarig, koordinator, fälttekniker, säljare samt produktionschef.

Arbetsuppgifterna består av:
  • AC-installationer
  • Felsökning el
  • Eltekniskt stöd åt säljare och fälttekniker
  • Uppkoppling av växelriktare 
  • Navigering i olika IT-system och appar
  • Utbildning av kund
Kvalifikationer
Vi tror att du som person har ett stort engagemang för att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du är en tillmötesgående person med glimten i ögat. För att lyckas i rollen trivs du i en varierad miljö där du själv kommer att behöva planera och ta egna initiativ. Det är av stor vikt att du är noggrann i ditt arbete, strukturerad och självgående. 

Vi ser gärna att du har minst två års självständigt arbete inom elinstallationer samt erfarenhet av att arbeta mot privatkunder. Du har även tidigare erfarenhet från CRM-system och är nyfiken på att lära dig nya saker. 

Det är meriterande med erfarenhet av fastighetsautomation men inget krav.


Krav:
  • Utbildad auktoriserad elektriker
  • Har fullgjort lärlingstimmarna
  • B-körkort
  • Goda kunskaper att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska
Du erbjuds
En konkurrenskraftig lön och och tillsvidareanställning hos ett företag som värnar om sina medarbetare.
Ansökan
B3 Personal är ett Rekrytering och Bemanningsföretag som varit verksamma sedan 2014. 
B3P arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående.
Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ludde på mail Ludvig.Zettervall@b3p.se.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1KOMMA5° Sverige är ett solcellsföretag som hjälper villaägare, lantbrukare, företag och föreningar i Sverige att investera i solcellsanläggningar till sina tak. Det är enkelt och tryggt att beställa en solcellsanläggning från oss. Vi tar hand om hela resan, från den första idén om att investera i solceller tills anläggningen är på plats på ditt tak och du kan börja producera egen grön el med hjälp av solenergi. I samarbete med våra partners i solelsbranschen tar vi Sverige närmare målet att ställa om till 100% förnybar energi.Som enskild villaägare kan du bidra till en förbättrad miljö genom att investera i solceller. Ta det naturliga steget och satsa på solkraft - snart kommer dina grannar att följa efter!