Installationschef Skåne

Installationschef Skåne

Om tjänsten
B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sätter prestationen i centrum. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Vår kund 1komma5 befinner sig i en expansiv fas och söker nu dig som vill vara med och bygga upp en ny avdelning i Stockholm (Johanneshov) i rollen som Installationschef. 
 
I rollen som Installationschef kommer du ha övergripande ansvar för planering och utförande av arbete i regionen. I rollen ingår rekrytering och personalansvar för bland annat montörer, ledande montörer, elektriker och fälttekniker. Du kommer överse dina egna samt andra team och säkerställa att kvalitén är i linje med 1komma5s förväntningar och löften gentemot kund. Du kommer även arbeta med att säkerställa en god och säker arbetsmiljö samt ansvara för vissa inköp. Utöver operativa åtagande kommer du även få möjligheten att arbeta med strategiska utvecklingsprojekt som att ta fram nya produkter och tjänster, uppbyggnad av företagets egna installationskapacitet och installationsteknik. 
Kvalifikationer
Du har gedigen erfarenhet av solcellsinstallation. Du har haft tidigare position som chef eller ledare på arbetsplats och trivs med det ansvaret. Vi tror att du som person är en planerare och utförare. Du är duktig på att leda andra människor och driver projekt med stort fokus på kvalité. Du trivs med att arbeta i varierad miljö där du själv har stor möjlighet att påverka och ta initiativ. Ditt arbete präglas av din noggrannhet, struktur samt förmåga att skapa och jobba mot uppsatta mål.
Du erbjuds
  • Möjligheten att arbeta på en arbetsplats som värnar om hållbarhet.
  • Konkurrenskraftig lön och andra förmåner
  • Pension 4,5% av fast samt rörlig del
  • Tjänstebil enligt företagets bilpolicy
Ansökan
Vi på B3 Personal arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående. Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Alexander på alexander@b3p.se
 
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1KOMMA5° Sverige är ett solcellsföretag som hjälper villaägare, lantbrukare, företag och föreningar i Sverige att investera i solcellsanläggningar till sina tak. Det är enkelt och tryggt att beställa en solcellsanläggning från oss. Vi tar hand om hela resan, från den första idén om att investera i solceller tills anläggningen är på plats på ditt tak och du kan börja producera egen grön el med hjälp av solenergi. I samarbete med våra partners i solelsbranschen tar vi Sverige närmare målet att ställa om till 100% förnybar energi. Som enskild villaägare kan du bidra till en förbättrad miljö genom att investera i solceller. Ta det naturliga steget och satsa på solkraft - snart kommer dina grannar att följa efter!