Driven webbutvecklare som älskar utmaningar

Driven webbutvecklare som älskar utmaningar

Är du en webbutvecklare som tycker det är viktigt att hitta hållbara och kvalitativa lösningar som tillför ett värde till användarna? Då är detta en tjänst för dig!

Vem är du?

Webbyrån 040 i Malmö söker just nu en driven webbutvecklare med fokus på backend och goda kunskaper inom framför allt PHP och Drupal. De tror att du gillar att arbeta med open source och att du har ett genuint intresse för utveckling. Du trivs när du får vara med och fundera på och diskutera fram de bästa lösningarna, både med kunderna, projektledare, designers och dina utvecklarkollegor. För att passa in i rollen ser de gärna att du har arbetat med webbutveckling i projektform minst 3 år - kanske inhouse eller på byrå. 040 arbetar mycket med att hålla sig i framkant och att testa nya tekniker och verktyg. De ger även stor plats för löpande individuell fortbildning.

Som person har du förmåga att omsätta behov/krav till hållbara tekniska lösningar och ser till helheten. Genom ditt intresse för användaren hittar du nya infallsvinklar för att optimera och effektivisera ditt arbete framåt. Du förväntas vara serviceinriktad och ha lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Trots att du har några års erfarenhet sätts det stort värde på att du ständigt vill utvecklas och att det är en självklarhet att dela med dig av din kunskap till dina kollegor.

Om 040

040 är en webbyrå som älskar utmaningar och som brukar säga att de är bra på att hitta de bästa lösningarna för sina kunders behov. För att kunna göra ännu fler och större webblösningar sitter 040 tillsammans med sina kollegor på sitt systerbolag Odd Hill som de har flera gemensamma kunder och projekt med. 040 är en personlig och ganska liten webbyrå, men med kunskapen och erfarenheten från ett trettiotal personer i samma hus (som för övrigt är ett av Malmös coolaste hus).

Du kommer att få jobba i ett härligt team med stor passion för webbutveckling och en vilja att hitta de bästa lösningarna. Just nu är de sju personer, men de kommer att bli ett par till det närmsta året. Du kommer att få vara en del av ett större sammanhang med ett gäng webbglada personer under samma tak med ett öppet klimat och en stor vilja av att dela med sig och lära dig nya saker. Du kommer att få jobba med flera olika kunder inom många olika branscher och också vara en del av olika arbetsgrupper, både hos 040, med Odd Hill och med deras kunder. 040 jobbar alltid med att förbättra både sig själva och sin kunder. Hos 040 är kvalitet och lärande viktigt.

Läs mer om 040 och Odd Hill här

https://040.se/ https://www.oddhill.se/

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar 040 med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Carolina Jonsson på carolina.jonsson@dfind.se eller 072-518 42 02. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ort:
Malmö

Uppdragsgivare:
040 Internet AB

Omfattning:
Heltid

Start:
Q4 2018/Q1 2019
Mer info
Kontaktperson Carolina Jonsson
Telefon 0725-184202
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 28 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.