Øresundsbron söker ingenjör

Øresundsbron söker ingenjör

Vill du vara med och vidareutveckla Øresundsbron till världens mest hållbara bro och fortsätta se till att den är säker och tillgänglig. Den skall ju stå där i flera hundra år...

Mer om Øresundsbron gå in på www.oresundsbron.com

Jobbet
Uppgiften är att strategiskt, kostnadseffektivt, säkert förvalta elektriska och mekaniska konstruktioner samt att vara en god projektbeställare och projektägare. Øresundsbron tänker långsiktigt och teknikstrategin för den beräknade livslängden är på mer än + 100 år. Några av våra strategiska samarbetspartners är AFRY, Acobia, Coor och Strukton Rail.

Personliga egenskaper
Du behöver ha ett stort intresse för teknik, ekonomi, utveckling, långsiktigt tänkande, ha förmåga att leda och engagera andra och kunna växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå samt ha förmåga att bygga och bibehålla. Du brinner för att tillsammans med kollegor och samarbetspartners utveckla verksamheten.

Kravnivå
Civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet av strategisk förvaltning av mekaniska och/eller elektriska konstruktioner.

Vi erbjuder - Vi erbjuder en spännande och fascinerande arbetsplats med trevliga kollegor, bra arbetsmiljö och konkurrenskraftiga villkor! Øresundsbron är en liten organisation med korta beslutsvägar och en unik anläggning med stor teknikbredd.

Anställningstidspunkt - Snarast.

Ansökan - Frågor om jobbet besvaras av Teknikchef Rolf Sundqvist, tfn 040 676 6159 eller e-post rsu@oresundsbron.com. Ansökan sänds senast 30 juni 2022. Ansökningar hanteras löpande.
Mer info
Kontaktperson Rolf Sundqvist
Telefon 040 676 6159
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vår vision är en sammanhållen mångsidig region där alla människor rör sig enkelt, säkert, snabbt och klimatvänligt över Öresund. Vi är 145 medarbetare som driver och utvecklar en fast och säker förbindelse för väg- och tågtrafik över Öresund och skapar förutsättningar för ett socialt, kulturellt, ekonomiskt och miljömässigt värde för våra kunder, ägare och vår omvärld. Våra medarbetare bidrar till vår framgång. Vår organisation är präglad av proaktivitet och flexibilitet. Vi är stolta och hjälpsamma brobyggare och ett välfungerande samarbete är en förutsättning för att vi ska nå våra mål.