Redovisningschef till Österlenmejeriet i Lunnarp!

Redovisningschef till Österlenmejeriet i Lunnarp!

Vi söker en Accounting Supervisor för interimsuppdrag till Österlenmejeriet (som är en del av Danone) i Lunnarp. Start är cirka 1 mars och uppdraget förväntas pågå fram till juni 2019. Det är ett konsultuppdrag med anställning genom Poolia, alternativt kommer du vara underkonsult. Urval för intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en bred roll där du ansvarar för löpande uppgifter inom ekonomi, med bland annat avstämningar månadsvis och kontroll av konton och moms. Som redovisningsansvarig är du ett stort stöd till verksamheten som ansvarar för att ta fram månadsrapporter, den löpande bokföringen, leverantörsreskontran och arbetsrutiner för redovisningsavdelningen. Du ansvarar för godkännande av banktransaktioner, skattefrågor och du kommer självständigt göra månadsbokslut och årsbokslut. Du är placerad på vår fabrik i Lunnarp och samarbetar med alla avdelningar i företaget, därför är det viktigt att du snabbt får förståelse för verksamheten . Du rapporterar direkt till fabrikschefen. Eftersom du samarbetar med alla avdelningar i fabriken är det viktigt . Du har personalansvar för 2 medarbetare och kommer samarbeta mycket med vårt Shared Servicecenter i Polen.

Vi söker dig som...

...har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har minst 5 års erfarenhet av redovisning, samt 2 års erfarenhet av ledarskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en stor internationell organisation. Det är även meriterande om du har arbetat i Navision tidigare, då du kommer arbeta i det systemet. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att lyckas i denna roll är det bra om du är driven, analytisk och målinriktad. Du har en god kommunikationsförmåga och är en problemlösare. Som person är du nyfiken och har snabbt för att lära dig nya saker samt är engagerad och strukturerad. Det är viktigt att du trivs i en roll där du har kontakt med mycket människor.

Om österlenmejeriet i Lunnarp

Välkommen till vår fabrik på Österlen. Vi tillsätter innovation och förädlar det som naturen erbjuder och står stolta bakom vårt eget varumärke Proviva. Österlenmejeriet AB är en del av Danone - ett globalt livsmedelsföretag som håller toppklass i hälsosam mat. Genom sin vision "bringing health through food to as many people as possible", sammanfattar det engagemang för mänskliga framsteg och företags framgång som vi alla strävar efter. Det skänker en extra mening åt det vardagliga arbetet för våra 100 000 Danone-anställda världen över. För passionerade personer som söker autonomi och spännande karriärmöjligheter, har Danone något speciellt att erbjuda!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 5 feb (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.