Leg. Audionom till Öron-Näsa-Hals-Center Malmö

Leg. Audionom till Öron-Näsa-Hals-Center Malmö

Arbetsuppgifter i
tjänsten ingår:

Administrativt arbete:
-telefonrådgivning,
-remisshantering, bokningar/ombokningar,

-beställning av varor
-receptionsarbete
-medicinsk kvalitetssäkring med möjlighet att själv organisera sitt arbete

Patientrelaterat arbete
-Assistera vid undersökningar
-Utföra hörselprov
-utprovning av hörapparater
- Arbeta med diagnostik inom Öron-Näsa-Halsutredningar

Övrig information
Tjänsten är en
provanställning med möjlighet till fast anställning med start januari/februari
2023. Intervjuer sker löpande. Vi är intresserade av dig som kan arbeta 50-100%. Arbetstiden är fördelad i huvudsak dagtid mellan 07.30-17.00.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad audionom och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Arbetserfarenhet från audionommottagning eller sjukhus är meriterande. Du ska kunna arbeta strukturerat utifrån en hög patientgenomströmning och högt tempo.
Du ska kunna arbeta självständigt, vara serviceinriktad och kunna uppvisa ett gott bemötande gentemot våra patienter och kunder.

Personliga egenskaper
Stresstålig, Strukturerad, arbetar bra i team, du har en positiv inställning och har ett driv och intresse att utveckla klinikens verksamhet. Du har lätt att skapa goda relationer med kollegor och patienter.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Optiker & Audionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 jan 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Öron-Näsa-Hals-Center Skåne

Vi är en klinik som i huvudsak bedriver Öron-Näsa-Halsvård på uppdrag av Region Skåne. Mottagningen har även en estetisk avdelning.
Kliniken värdesätter en god arbetsmiljö med bra kollegial stöttning. Vi har ett trivsamt och öppet klimat. Vi lägger stort fokus på medicinsk kvalitet, bra bemötande, kvalitetsarbete, kontinuitet och tillgänglighet. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med mycket omväxling. På mottagningen arbetar idag en specialist i öron-näsa-halssjukdomar, 2-3 konsultläkare och två undersköterskor. Vi har även en plastikkirurg kopplad till vår klinik.