Servicetekniker inom styr & regler till Ömangruppen Skåne

Servicetekniker inom styr & regler till Ömangruppen Skåne

Är du en erfaren servicetekniker inom styr & regler som är nyfiken på något nytt? Här är en tjänst för dig som vill arbeta med teknisk problemlösning, affärer och dagliga möten med våra kunder! Ta chansen att bli en del av vårt team med engagerade och kunniga medarbetare i Skåne.

Arbetsbeskrivning: Som servicetekniker styr & regler kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Du kommer självständigt planera, samordna och utföra service samt större och mindre ombyggnadsuppdrag åt våra kunder inom styr & regler. Ingen dag är den andra lik och resultatet av ditt arbete hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Din roll:
  • utföra serviceuppdrag och driftunderhåll av fastighetsautomation.
  • genomföra felsökningar, programmering, driftsättning och dokumentation av nya och befintliga system.
  • rapportera avvikelser och bristfälligheter i material eller arbeten.
  • medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete.
  • uppföljning och återrapportering.
  • skapa och bibehålla goda kundkontakter
  • genomföra projektering och konstruktion.
Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån Malmö men du kommer att arbeta över hela regionen.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har el-utbildning och tidigare erfarenhet av fastighetsautomation, gärna med erfarenhet från flera olika typer av styrsystem med inriktning på programmering och konstruktion. Du har erfarenhet inom ventilationsbranschen. Det är meriterande om du har el-behörighet, kunskap om värme, kyla och kan DUC/PLC programmering samt har kunskap i CAD.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som servicetekniker styr & regler vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, serviceinriktad som person. Du är lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som person är du målmedveten, strukturerad och självgående och gillar utmaningar. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Patrik Syde på telefonnummer 0701 90 10 04.

Sista ansökningsdag 2022-08-19.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ömangruppen?
Se våra korta intervjuer där olika medarbetare berättar om hur deras arbetsdagar ser ut och varför de trivs på jobbet.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Patrik Syde
Telefon 046-378 08 50
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 20-tal orter i södra Sverige.