Projektledare till Ömangruppen i Malmö

Projektledare till Ömangruppen i Malmö

Ömangruppen fortsätter att växa och nu söker vi en Projektledare till vårt kontor i Malmö.

Arbetsbeskrivning: I rollen som projektledare kommer du att arbeta som koordinator/samordnare av våra projekt. Du kommer självständigt ta emot och handlägga offerter/order enligt ingångna centrala och lokala avtal. Du kommer att leda projekt i samråd med ledande montörer där du även ger vägledning i projekten. Som projektledare kommer du att vara ett stöd och hjälp till installationschefen på filialen. Du kommer även medverka på byggmöten, följa upp lämnade offerter till kund och ansvara för inköp till projekten.

Arbetets omfattning: Heltid. Start enligt överenskommelse.

Utvecklingsmöjligheter: Ömangruppen är i en expansiv fas och ett företag som har haft en positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar där du har möjlighet att kunna påverka verksamheten.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har yrkeserfarenhet som projektledare eller i andra liknande projektledande uppdrag. Du har god social kompetens, grundläggande ekonomikunskaper och förståelse av logistik och ritningslära. Du har grundläggande förståelse för dimensionering och konstruktion. Det är meriterande om du har bransch- och produktkännedom men inget krav.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som kan se dig själv i den kombinerade rollen som projektledning innebär - konstruktion och koordinering! Du har god planeringsförmåga och du trivs med att fungera som länken mellan tekniker och arbetsledning. Du är ansvarstagande, initiativrik och är bra på att samarbeta. Du ska kunna planera ditt arbete självständigt och ha ett bra ordningssinne.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Patrik Syde, Regionchef på telefon 0701-901004. Sista ansökningsdag 2018-10-12, men vänta inte med din ansökan, då vi genomför intervjuer löpande. Skriv i ansökan till vilken ort du söker.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi & miljö, projekt och förvaltning. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 200 medarbetare fördelat på 17 orter i södra Sverige och omsätter cirka 400 miljoner.