OVK-servicetekniker till Ömangruppen i Skåne

OVK-servicetekniker till Ömangruppen i Skåne

Är du en erfaren servicetekniker inom ventilation som är nyfiken på något nytt? Det här är en tjänst för dig som vill du använda och utveckla dina kunskaper inom service, underhåll och felsökning och samtidigt ha ett givande och roligt jobb! Ta chansen att bli en del av vårt team med engagerade och kunniga medarbetare i Skåne.

Arbetsbeskrivning: Som OVK-servicetekniker kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Du arbetar självständigt och är engagerad i arbetet där resultatet ute hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Din roll:
  • arbeta med besiktning och inspektion av ventilationssystem
  • genomföra felsökningar
  • utföra enklare injusteringar
  • medverka vid planering av förebyggande underhållsarbete
  • uppföljning och återrapportering
  • skapa goda kundkontakter
  • självständigt arbeta och utföra ditt arbete
  • skapa och bibehålla goda kundkontakter
Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår från Malmö men du kommer att arbeta över hela regionen.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet som OVK-tekniker samt ett brinnande intresse och ett stort driv, som har god teknisk kunskap och erfarenhet från arbete inom ventilationsbranschen. Ett plus om du har kunskaper inom kyla och styr & regler, men det är inget krav. Även utbildning och erfarenhet från VVS-, kyl-, energi- och/eller miljöteknik är meriterande, men inte ett krav.

OVB-behörighet är ett krav.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som servicetekniker vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, serviceinriktad som person. Du är lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som person är du målmedveten, strukturerad och självgående och gillar utmaningar. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Patrik Syde på telefonnummer 0701 90 10 04.

Sista ansökningsdag 2022-08-19.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ömangruppen?
Se våra korta intervjuer där olika medarbetare berättar om hur deras arbetsdagar ser ut och varför de trivs på jobbet.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Patrik Syde
Telefon 046-378 08 50
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 20-tal orter i södra Sverige.