Områdeschef/Förvaltare

Områdeschef/Förvaltare

Ögonlockets Fastighetsförvaltning bistår HSB-föreningarna Segevång, Kronetorp, Västkusten och Almedal i förvaltningen och skötseln av områdets fastighetsbestånd, omfattande ca 1000 lägenheter.

Nu söker vi en duktig och engagerad förvaltare, som också kommer att få formellt personalansvar för vår fastighetsgrupp!

Om tjänsten:

Din roll som områdeschef och förvaltare, kommer att innebära ett heltäckande ansvar för förvaltningen av bostadshusen i området. Tjänsten ställer krav på fastighetskompetens, organisation, god kommunikativ förmåga och ansvarskänsla.

Du är också en person med strategisk överblick, god samordnande förmåga och social kompetens. Du kommer att arbetsleda en mindre fastighetsgrupp, som du också kommer att ha formellt personalansvar för, och rapporterar till styrelsen för Ögonlockets Fastighetsförvaltning. Du kommer också utgöra ett viktigt konsultativt stöd till styrelsen i fastighetsärenden.

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter kommer att omfatta:
 • Daglig arbetsledning av fastighetsgruppen
 • Övergripande underhållsplanering
 • Upphandling av entreprenader
 • Initiering, övervakning och kontroll av större projekt
 • Medverkan vid byggmöten
 • Uppföljning och granskning av serviceavtal
 • Avtalsskrivning och dokumentation
 • Uppföljning av åtgärder
 • Skadeärendehantering
 • Stöd och vägledning till styrelsen i fastighetsfrågor
Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har en fastighetsrelaterad utbildningsbakgrund alternativt att du har en dokumenterad yrkesrelaterad erfarenhet, som vi bedömer som likvärdig. Vi ser att du har minst 3-4 år i rollen som förvaltare, men gärna längre erfarenhet. Du innehar en god fastighetsteknisk kompetens och med fördel också kunskaper i fastighetsekonomi. Erfarenhet av att arbeta med energi, miljö- och hållbarhetsfrågor är meriterande, likaså om du sedan tidigare har god systemvana från CRM- och/eller fastighetssystem och därmed kan vara ett stöd i den fortsatta utvecklingen av detta.

Vi erbjuder!

En självständig roll med mycket stor frihet under eget ansvar, där du kommer få möjlighet att leda, påverka och följa en utveckling med avseende på förvaltningen av området. Du kommer ha en nyckelroll i många processer och bli delaktig i det värdefulla arbetet med människor och deras boendemiljö. Tjänsten är varierad med en trevlig blandning av praktiskt och mera administrativt arbete!

Ansökan:

Om du finner tjänsten intressant och känner igen dig i beskrivningen ovan, så ser vi gärna din ansökan omgående! I denna rekrytering samarbetar Ögonlockets Fastighetsförvaltning med Fasticon Kompetens och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. Sista ansökningsdag är 2019-12-08, men vi granskar ansökningar och intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 0734-076625 eller peter.karlsson@fasticonkompetens.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov, samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se
  Mer info
  Område Malmö stad
  Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (28 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Fasticon AB är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. www.fasticon.se