Projektledare region syd – Vattenfall Services

Projektledare region syd – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och bidra till vår utveckling inom Vattenfall Services? Vi behöver nu förstärka våra team i region syd med två Projektledare.

Din roll som Projektledare
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete där du leder medarbetarna i det dagliga arbetet för att på bästa sätt leverera professionella underhållstjänster i våra kunders elanläggningar. Som projektledare ansvarar du för planering och genomförande av våra projekt så att dessa levereras till rätt kostnad, tid och kvalité i enlighet med våra kundavtal. Projekten består av ett flertal uppdrag i varierande omfattning som vardera kan pågå i allt från någon timme till flera månader. Uppdragen avser förebyggande och felavhjälpande underhåll av apparater och komponenter samt mindre byggprojekt i våra kunders elanläggningar som omfattar spänningsintervallet 0,4-400 kV.

Dina kvalifikationer som Projektledare
  • gymnasieutbildning med inriktning elteknik eller motsvarande kunskaper
  • erfarenhet av elkraftområdet, gärna inom service och underhåll av högspänningsanläggningar eller liknande
  • goda kunskaper i Office-paketet och van datoranvändare
  • goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
  • branschspecifika utbildningar såsom ESA 14 och BAS-P/U är meriterande
Har du en ledande/planerande roll i liknande verksamhet exempelvis inom elinstallation, väg, järnväg eller bygg så är det också intressant.

För att lyckas i din roll som projektledare är du strukturerad, ansvarstagande och har hög social kompetens. Du drivs av att arbeta mål- och resultatinriktat, har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och har samtidigt ett högt säkerhetstänk.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chefer Mattias Åberg 0703133524, eller Anders Isaksson 0722125411. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson 0724-524582.

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsorten är flexibel i syd. Lämpliga orter är Hässleholm, Växjö, Halmstad, Malmö, Jönköping eller Kalmar med omnejd.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 oktober!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (2 dagar kvar)