INNESÄLJARE

INNESÄLJARE

JS Sverige söker förstärkning till vårt innesäljarteam i Malmö! Är du den resultatdrivna, energiska och orädda personen vi letar efter?

OM ROLLEN

Som Innesäljare på JS Sverige är du motorn i organisationen då du är ansvarig för finansieringen av våra projekt. Vad menar vi egentligen med det? Jo, vi arbetar med att skapa presentationsmaterial i form av fysiska och digitala broschyrer till andra företag, som i sin tur finansieras av våra kunders business partners och leverantörer. Din roll i detta kommer vara att – via telefon – samtala med beslutsfattare på företag inom de flesta branscher för att rådgiva och sälja annonsplatser i broschyrerna. Du kommer få eget ansvar för dina kunder, projekt och din försäljning.

DIN NYA ARBETSPLATS

Förutom perfekt läge, härlig företagskultur och kollegor i världsklass, så ger vi dig alla förutsättningar för att du ska nå framgång i din roll. Du kommer få gedigen introduktion, utbildningar, kontinuerlig coaching och stöd från både ledare och kollegor. Ger du det lilla extra så säkerställer vi utvecklings- och karriärmöjligheter.

Vi erbjuder en bredd olika förmåner med friskvårdsbidrag, frukost varje måndag, aktiviteter varje månad så som teambuildingar och afterworks, färsk frukt och nötter dagligen, internationella konferenser, med flera. På tal om internationella konferenser så drar vi till Rom nu i september! Vi har en attraktiv lönemodell med lön på minimum 24 000 kr plus provision utan tak samt bonus. Tjänsten är en heltidsanställning med start enligt överenskommelse. Arbetstider är vardagar mellan kl. 08.00-16.30. Vårt kontor är granne med Malmö Centralstation och har stans bästa takterrass.

ÖNSKEMÅL & KRAV

Erfarenhet av försäljning per telefon eller företagsförsäljning är meriterande men inget krav, det viktigaste för oss är ditt intresse för försäljning, ditt driv och engagemang. Det krävs att vår nya kollega är ansvarsfull, har god kommunikationsförmåga, triggas av resultat och siffror samt att du är en orädd person. Det är ett krav att du kan det svenska språket flytande i tal och skrift.

OM JS SVERIGE

JS Sverige skapar högkvalitativa Interaktiva Broschyrer som vi skräddarsyr åt andra företag, exempelvis HSB, Nestlé, Scorett, ICA och Naked Juicebar. Vi är stolta över vårt företag, med över 20 framgångsrika år på den svenska marknaden, en fantastisk produkt och med vår exceptionella personalstyrka! Kolla gärna på vår företagspresentation: https://vimeo.com/333963836

Låter detta som något du vill jobba med? Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök genom att klicka på ansök nu knappen.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Anneli Olsson på aln@jssverige.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jssverige.se/
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (20 dagar kvar)