Industrielektriker

Industrielektriker

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionalitet står högt på agendan.

Som industrielektriker ingår du i avdelningens enhet El. Dina arbetsuppgifter är förebyggande och avhjälpande underhåll av elektrisk utrustning samt förbättringsarbeten inom vår anläggning. Du utför även reparationer, felsökning och akuta arbeten vid driftstörningar samt utför mindre nyinstallationer. Rollen innefattar även deltagande i projekt och beredskap ingår.

Kompetens
  • Relevant gymnasiekompetens eller dokumenterade utbildningar som industrielektriker eller motsvarande.
  • Du har mångårig arbetslivserfarenhet och gärna minst fem års erfarenhet från liknade arbete eller installationsarbeten inom större kraftvärmeanläggning, processindustri eller liknande.
  • Du är van vid att läsa el-schema och har goda datorkunskaper.
  • Erfarenhet inom elkraft och styr- och reglerstyrning så som PLC och frekvensstyrning.
  • Allmän el-behörighet är det meriterande.
  • Du ska givetvis ha körkort, med klassning B och uppåt.

Tjänsten innebär mycket kontakter såväl internt som externt med leverantörer och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god kommunikation och hög anpassningsförmåga.
Dessutom ser vi att du också är en god problemlösare som är noggrann och strukturerad. Det är även viktigt för oss att du skapar goda relationer och verkar för ett gott samarbete, då felsökning och förbättringsarbete kräver detta. Vi ser gärna att du tycker om att komma med input till förbättringar, har mycket energi och tycker att det är roligt med fysiska utmaningar!

Svar med cv till : tomas@limhamns.se senast 2019-10-30.

Tomas Knutsson 0738-019987
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.limhamns.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett företag med bred kompetens inom industriservice - elektronik, hydraulik, mekanik, pneumatik och kompressorer. Vi jobbar med allt från renovering och reparationer av industri-, bil och båtmotorer till konstruktion och tillverkning av olika komponenter t ex konstruktion av prototyper inom styr- och reglerteknik. Vi är auktoriserade servicepartners för Atlas Copco Compressor AB,Atlas Copco Tools samt Atlas Copco Construction Technique Scandinavia vilket betyder att vi är godkända och har kompetens för att sälja, installera och ge service på dessa produkter!

Vår styrka finns bl a i förmågan att hitta unika, innovativa lösningar på våra kunders problem och situationer. Hos oss är därför skräddarsydda lösningar standard.