Hoppa till innehåll
Guideline Geo AB logotyp

Logistikadministratör till Guideline Geo i Malå

Guideline Geo utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer geofysiska lösningar för undersökningar under markytan. Kärnan i bolaget består av varumärkena ABEM och MALÅ, med historia och rötter tillbaka till 1923. Företagets lösningar används över hela världen bland annat vid prospektering och kartläggning av grundvattenförekomster, kartläggning av rör och ledningar i marken, kartläggning av underhållsbehov på infrastruktur och vid undersökningar av mark vid nybyggnadsprojekt. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm, produktion och eftermarknad i Malå samt utvecklingsavdelning i Umeå.
Utanför Sverige finns kollegor i USA, Colombia, England, Oman och Malaysia. Företagets produkter säljs i ett 70-tal länder, och står nu inför en spännande tillväxtresa. Guideline Geo´s aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market.

Till vår Produktionsavdelning i Malå söker vi nu en logistikadministratör som vill vara del av ett världsledande svenskt exportföretag. Du blir ett viktigt nav i organisationen och är länken mellan säljare, kunder och produktionen.Arbetsuppgifter
I rollen som logistikadministratörpå Guideline Geo ingår du i ett sammansvetsat team och har tät kontakt med kollegor och kunder över hela världen. Du ansvarar för bokning och uppföljning av sändningar, dialog med kunder och fraktbolag gällande leveranser, framtagande av fraktdokument samt en del packning av våra produkter. Att koordinera kommunikationen kring order, såväl internt mellan berörda avdelningar som till kunder är en viktig del av ditt arbete.

Du kommer tillsammans med teamet arbeta med att ständigt utveckla rutiner och processer för logistikarbetet och närliggande områden och därmed vara central i vår tillväxtresa.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter drivkraft, ansvarstagande och god kommunikation. Du har lätt för att samarbeta med människor i din omgivning samt har en god planerings- och prioriteringsförmåga. Arbetet innebär växlingar mellan rutinuppgifter och snabba beslut, något som ställer krav på en hög grad av flexibilitet.

Din profil

· Relevant eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet av liknande roller.

· Som person behöver du vara framåt och drivande och ha en vilja att ständigt förbättra arbetet.

· Du är självgående och metodisk, samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga.

· Du är van att agera i tvärfunktionella processer.

· Du har hög servicekänsla.

· Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som Logistikadministratör på Guideline Geo kommer du in i ett spännande skede med fokus på tillväxt. Du möts av ett familjärt bolag och ett team med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen präglas av teamwork och tydlig vi-känsla. Medarbetarna är Guideline Geo´s viktigast resurs och vi värnar om en hög trivsel på arbetsplatsen. För ytterligare information om oss besök www.guidelinegeo.com

Tjänsten avser en heltidstjänst.

Frågor kan ställas till Jonny Falk, Platschef, på telefon 0953-345 54 eller jonny.falk@guidelinegeo.com

Varmt välkommen med din ansökan snarast, intervjuer kommer att ske löpande.

Vänligen skicka in din CV och personliga brev till jonny.falk@guidelinegeo.com
Mer info
Kontaktperson
Jonny Falk
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Liknande jobb