Hoppa till innehåll

Teknikintresserad student till Everon!

Everon är ett bolag som arbetar med trygghetsskapande teknik. Med en teknik i framkant och en stor drivkraft i att underlätta andras liv har Everon blivit en aktör med stor tillväxt. Är du student så är detta en unik chans till lärdom och värdefull erfarenhet, sök idag!Om tjänsten

Ur visionen om att kunna förenkla och utveckla en bransch inom trygghetsskapande välfärdsteknik så startades Everon 2016.
Med produkter i framkant och den senaste tekniken har Everon växt och blivit en av de större aktörerna i branschen. För att fortsätta sin framgångssaga söker nu Everon studenter som kan komma in med nya idéer, ett driv och framåtanda.

Hos Everon finner du en platt organisationskultur där stöttning aldrig är långt bort. Everon är ett bolag som är startat för att hjälpa andra och det medmänskliga är något som genomsyrar hela organisationen. Här kommer du mötas av medarbetare som trivs med varandra, trivs med att vara på jobbet och jobbar tillsammans för att bolaget ska nå nya höjder.

Everon söker nu en initiativtagande och driven student som vill börja omvandla teoretisk kunskap till praktisk. I denna roll kommer du som student ha en varierande vardag med stora möjligheter till utveckling och en unik inblick i ett bolag med teknik i framkant.Arbetsuppgifter
 • Mottagning och uppackning av leveranser
 • Anpassa hubbarnas gränssnitt efter beställaren
 • Sammansättning och förbereda hubben för leverans


Kvalifikationer
 • Behärskar det svenska språket då det krävs vid interna samarbeten
 • Behärskar det engelska språket då det är koncernspråket
 • Har pågående eftergymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning
 • Har möjlighet till att jobba 10-15 timmar i veckan.
 • Tidigast tar examen Juni 2025 då vi söker långsiktighet i uppdraget.

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med elektroniska komponenter och sammansättning av elektroniska produkter.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten
 • Innovativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
05 jan. 2024 (38 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga