Reservdelsansvarig

Reservdelsansvarig

I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Vi söker dig som har erfarenhet av kundkontakt eller försäljning.
Servicekänsla är en förutsättning för att lyckas i denna roll liksom förmågan att bidra och uppmuntra till goda insatser i teamet. Kännedom om bilteknik och bilbranschen ser vi som meriterande. B-körkort är ett krav.

Arbetsuppgiften består av att sälja reservdelar och tillbehör och ansvara för reservdels lager. I din roll ingår även att produktionsplanera våra verkstadstjänster. Du ansvarar för kundkontakten under hela serviceprocessen med våra kunder.

Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du är socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt god känsla för service.
Tjänsten är tillsvidare.

Är du den vi söker?

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-29
Vid frågor om tjänsten kontaktar du Anders Boman, 0953-10758 tryck 2.

Ansökan mailar du till: Daniel Axelsson, 0911-234069 daniel.axelsson@norrlandsbil.se

Maila din ansökan märkt med
"Reservdelsansvarig Malå"
Mer info
Område Malå
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.norrlandsbil.se/sv/norrlands-bil.htm
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil är återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Volkswagen Transportbilar. Företaget har auktoriserade fullserviceanläggningar i Luleå, Piteå, Skellefteå, Arvidsjaur och Malå för de märken man representerar. Koncernen omsätter idag ca 1,2 miljarder och har totalt 285 medarbetare.