Underhållsmekaniker till Setra Malå

Underhållsmekaniker till Setra Malå

Setra Malå söker nu en underhållsmekaniker till underhållsteamet. Underhållet bedrivs i nära samarbete med driften där vi har stort fokus på hög tillgänglighet i våra anläggningar. Nu söker vi en underhållsmekaniker som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla underhållet inom vår verksamhet. Du ingår i underhållsteamet på 10 personer bestående av underhållschef, mekaniker och elektriker.

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Som mekaniker säkerställer du produktionen genom underhållsarbeten så som förebyggande-, förbättrande- samt avhjälpande underhåll av maskinparken. Du är också ett stöd vid installationer och vid om- och nykonstruktioner. Du sköter dina arbetsorder i vårt underhållssystem där vi också skapar och uppdaterar mallar för vårt förebyggande underhåll. I rollen ingår också att vara aktiv i att utforma metoder och rutiner för att förbättra och effektivisera arbetssättet. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och arbetsformen är för närvarande tvåskift, men andra skiftsformer kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har relevant teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot mekanik samt erfarenhet av arbete med mekaniskt underhåll. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och grundläggande kunskap i MS Office, då främst Word och Excel. God kännedom om mekanik, hydraulik, pneumatik är meriterande. Körkort är ett krav. Du behöver kunna hantera svenska väl i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper - du har ett högt säkerhetsfokus, är serviceinriktad och uppriktig samt lägger stort värde i dialog. Du har förståelse och förmåga att utföra systematiskt förbättringsarbete med syfte att höja anläggningseffektiviteten samt din grupps effektivitet. Du ska kunna ta egna initiativ samtidigt som du är en god lagspelare. Detta är viktigt då du ska kunna driva underhållsåtgärder med hjälp av nödvändiga interna och externa kontakter.

Ansökan och kontakt

Har du några frågor angående tjänsten kontakta någon av följande:

Mikael Lycksell 070-696 69 05, Rekryterande chef

Kristna Åström 0953-414 92, lokalt fackombud GS

Välkommen in med din ansökan senast den 31 januari.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Mikael Lycksell
Telefon 070 696 69 05
Område Malå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.setragroup.com/sv-se/
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (8 dagar kvar)