Underhållsmekaniker Malå

Underhållsmekaniker Malå

Underhållsmekaniker till Setra Malå

Setra Malå söker nu en underhållsmekaniker till underhållsteamet. Underhållet bedrivs i nära samarbete med driften där vi har stort fokus på hög tillgänglighet i våra anläggningar. Nu söker vi en underhållsmekaniker som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla underhållet inom vår verksamhet. Du ingår i underhållsteamet på 10 personer bestående av underhållschef, mekaniker och elektriker.

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Som mekaniker säkerställer du produktionen genom underhållsarbeten så som förebyggande-, förbättrande- samt avhjälpande underhåll av maskinparken. Du är också ett stöd vid installationer och vid om- och nykonstruktioner. Du sköter dina arbetsorder i vårt underhållssystem där vi också skapar och uppdaterar mallar för vårt förebyggande underhåll. I rollen ingår också att vara aktiv i att utforma metoder

och rutiner för att förbättra och effektivisera arbetssättet. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och arbetsformen på avdelningen är för närvarande nattskift och K2.

Nu söker vi en underhållsmekaniker till nattskift och en till K2 skift.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar (6 månaders provanställning tillämpas) och tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2021-09-26

Din profil

Vi söker dig som har relevant teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot mekanik samt erfarenhet av arbete med mekaniskt underhåll. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och grundläggande kunskap i MS Office, då främst Word och Excel. God kännedom om mekanik, hydraulik, pneumatik är meriterande.

Körkort är ett krav. Du behöver kunna hantera svenska väl i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper - du har ett högt säkerhetsfokus, är serviceinriktad och uppriktig samt lägger stort värde i dialog. Du har förståelse och förmåga att utföra systematiskt förbättringsarbete med syfte att höja anläggningseffektiviteten samt din grupps effektivitet. Du ska kunna ta egna initiativ samtidigt som du är en god lagspelare. Detta är viktigt då du ska kunna driva

underhållsåtgärder med hjälp av nödvändiga interna och externa kontakter.

Ansökan och kontakt

Har du frågor om tjänsten kontakta:

Underhållschef, Mikael Lycksell, mikael.lycksell@setragroup.com, tel. 0953-414 16

GS Facket, Christin Svahn, christin.svahn@setragroup.com, tel. 070-536 71 93
Mer info
Kontaktperson Tiina Hyvönen
Telefon 073 046 89 80
Område Malå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Setra Group AB
Hemsida http://www.setragroup.com/sv-se/
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (2 dagar kvar)