Maskinförare Setra Malå

Maskinförare Setra Malå

Maskinförare till Setra i Malå

Vi söker nu maskinförare, både för truck och hjullastare/timmertruck till säsongsuppdrag hos Setra i Malå. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Då vi söker säsongspersonal till både truck och hjullastare/timmertruck så är det olika roller och därmed olika arbetsuppgifter. Fördel om du har kunskap och kan jobba med båda maskinklasserna. Arbetsuppgifter i den här rollen handlar främst om lastning, lossning och transport inom området. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Lernia men tillbringar dina arbetsdagar på Setra, där du går in och fyller en viktig funktion i deras verksamhet. Det innebär också att du kommer att vara en viktig representant för oss i vår strävan efter att alltid erbjuda våra kunder kompetent arbetskraft.

Vi ser gärna att du är flexibel då arbetsuppgifter som processoperatör eventuellt kan förekomma.

Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med goda egenskaper för att jobba som maskinförare att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet inom det.

Vi ser att du har en eller flera av följande behörigheter

* B1

* C2

* C3b

Det är meriterande om du

* Har jobbat inom träindustrin.

Omfattning. Uppdraget är heltid, 2-skift, med start i maj för inledande utbildning och kommer sen att pågå till vecka 31-32 (lite varierande). Företaget tillämpar stängning under en kort period i juli vilket ger planerad ledighet 1-2 veckor.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Camilla Hörnlund på telefonnummer: 072-2056315 eller via e-post: camilla.hornlund@lernia.se. Sök tjänsten senast 2021-04-26.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Malå
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.