Produktion & Serviceingenjör inom elektronik

Produktion & Serviceingenjör inom elektronik

Vi söker en driven produktionsingenjör/tekniker inom elektronik som skall ansvara för service och produktionsteknik. Du blir en del av vårt i team i Malå. Vi arbetar med tekniskt avancerade produkter och använder oss av underleverantörer för mekanisk förädling och tillverkning av kretskort. I vår produktionsanläggning slutmonterar, testar och kvalitetssäkrar vi produkterna innan leverans till kund.

Ditt arbete kommer huvudsakligen att bestå av produktionsteknik inom elektronik samt service och reparationer av våra markradar produkter. I detta ingår kontakter med våra underleverantörer och kunder runt om i världen.
  • Utföra service och reparationer
  • Teknisk support
  • Utbilda och kvalitetssäkra våra elektronikleverantörer
  • Montera och testa prototyper
  • Upprätta monterings och testinstruktioner
  • Utvärdera produkternas funktionalitet och prestanda

Din bakgrund

· Elektronikingenjör eller motsvarande
· Du har goda elektronik- och datakunskaper
· Behärskar engelska i tal och skrift
· Erfarenhet av LEAN produktion

Tjänsten avser en heltidstjänst. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö, flexibla arbetstider, samt en positiv och trevlig arbetsplats.

För ytterligare information se vår hemsida: www.impulseradargpr.com.

Tillträde enl ök. Urval kan komma att ske löpande så vi ber vi dig skicka din ansökan redan idag, dock senast den 15 december.

Välkommen med Din ansökan märkt "Produktion & Serviceingenjör". Vi tar endast emot ansökan via e-post: kenneth.jakobsson@impulseradar.se

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande.
Mer info
Kontaktperson Kenneth Jakobsson
Email Mejla Kenneth Jakobsson
Område Malå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://impulseradargpr.com/
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ImpulseRadar Sweden AB
är världsledande inom GPR-lösningar (Ground Penetrating Radar) inom infrastruktur- och industriapplikationer. ImpulseRadar utvecklar, tillverkar och marknadsför markradarutrustning som används runt om i världen. Utveckling och tillverkning sker från huvudkontoret i Malå men kontor finns även i Umeå, Malaysia samt vårt dotterbolag i Charleston, South Carolina, USA. Vi befinner oss i kraftig tillväxt med bra resultat och god likviditet. Vi ser en spännande och utvecklande framtid och söker nu en medarbetare till huvudkontoret i Malå.