Rekryteringspartner till Preemraff i Lysekil

Rekryteringspartner till Preemraff i Lysekil

Rekryteringspartner till Preemraff i Lysekil

Är du relationsskapande, driven och engagerad med erfarenhet av rekrytering? Trivs du i en roll där du får ta stort eget ansvar? Vill du vara med på en spännande resa hos Preem där omställningen mot förnybart står högst på agendan? Då kan du vara den vi söker.

Jobba för framtiden redan idag

Preem fortsätter att satsa på att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle och en del av det är en fortsatt utveckling av vårt raffinaderi i Lysekil. Detta ställer allt högre krav på att hitta duktiga medarbetare inom olika kompetensområden.

I rollen som Rekryteringspartner är du Preems interna rekryteringskonsult. Du driver i tät samverkan med rekryterande chef rekryteringsprocessen från start till mål, är involverad i samtliga delar av processen från annonskapade, kravprofilstagande, intervjuer, referenstagning till avtalstecknande och säkerställer i ditt uppdrag ett kompetensbaserat och kvalitativt angreppssätt i de rekryteringar som görs. Vid behov av externt stöd är du kontaktperson gentemot våra utvalda ramavtalsleverantörer.

Du rekryterar till både chefs-, specialist-, och process-/underhållsroller inom främst vårt raffinaderi i Lysekil. Du har också en viktig roll i att bidra till vidareutvecklingen av befintlig process och arbetssätt.

Rollen ingår i HR Center of Expertise som är en del av koncernfunktionen Kommunikation & HR. Gruppen består av både generalist- och specialistroller.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på Preems raffinaderi i Lysekil med tillträde så snart som möjligt.

Har du den här bakgrunden?

Du är trygg i din erfarenhet av rekrytering och att ta ansvar för dina rekryteringsprocesser och är lyhörd för organisationens behov. Vidare har du integritet att värna en professionell och inkluderande rekryteringsprocess samt är van vid att administrativt och att arbeta i olika IT-system. Du har akademisk examen inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi ser gärna att du är utbildad i/har arbetat med kompetensbaserad rekrytering. Certifiering i Shl´s personlighetstest och vana av färdighetstester är meriterande. Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav.

Är det här du?

Din främsta egenskap är din positiva och drivna attityd som präglas av din vana att arbeta självständigt. Du är systematisk och noggrann men samtidigt flexibel och har en god förmåga att prioritera din tid. Du kommer ha många kontakter i ditt dagliga arbete och behöver därför ha en god social förmåga, vara förtroendeingivande samt vara duktig på att bygga relationer. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och är mån om att tillsammans med dina kollegor hitta lösningar och utveckla arbetssätt framåt.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Catrin Arndt på 010-450 34 74 eller e-post catrin.arndt@preem.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Dock senast den 19 feb 2023.

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Välkommen med din ansökan!

#LI-CB1

Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.preem.se
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PREEM är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2045 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan. Preems raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2020 var Preems omsättning 68,2 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem.se