Projektingenjör konstruktion, el instrument till Preems raffinaderi i Lysekil

Projektingenjör konstruktion, el instrument till Preems raffinaderi i Lysekil

Vi är nu inne i en spännande fas med våra projekt i att utveckla vår produktion av gröna och hållbara produkter. Är du ingenjör med inriktning mot instrumentering eller el och ser positivt på att arbeta ihop i projekt? Då kan det vara dig vi nu söker!

Jobba för framtiden redan idag

Som konstruktör hos oss på raffinaderiet i Lysekil kommer du att arbeta med våra projekt från tidig projektidé till färdig installation. Inom raffinaderiet finns många teknikområden där du har möjligheten specialisera dig inom så som ventiler, styrsystem, ställverk och analysutrustning för att nämna några. Du har även en bra möjlighet till utveckling då vi har som uppgift att följa med i teknikutvecklingen och har ett löpande kursprogram med utbildningar inom instrument och el-utbildningar. I tjänsten ingår mycket kontakter med såväl interna som externa parter.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara omväxlande och innehåller bland annat att:

- Deltaga som konstruktör i projekt och ta fram tekniska beräkningar, designförslag och underlag i samband med projektering av nya anläggningsdelar eller byte av utrustning.

- Genomföra planering, kostnadsberäkning och konstruktionsarbete i projekt.

- Ta fram installationsunderlag samt följa upp arbetet ute i fält tillsammans med driftspersonal.

- Vara med och stötta drift och underhållsverksamheten.

- Utveckla gruppens och avdelningens metoder och rutiner.

- Bidra med din tekniska kompetens i projekt och vid upphandling av material samt utrustning.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och förlagd till dagtid. Placeringsort Lysekil. Du kommer att ingå i en grupp som består av 7 medarbetare och rapportera till gruppchef.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning. Civilingenjörsnivå är meriterande, men du kan också ha annan teknisk utbildning kompletterad med lång erfarenhet inom teknikområdet. Erfarenhet inom Processindustri eller Offshoreverksamhet är meriterande. Du har god datavana samt erfarenhet av att arbeta i projektform. Har du även arbetat med Autocad och SmarTeam är det meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Är det här du?

Som person vill vi att du är säkerhetsmedveten, har hög kvalitet på arbetet samt förmåga att jobba såväl självständigt som i grupp. Du trivs med att bygga relationer både internt och externt. Är noggrann, strukturerad och närvarande i ditt arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Wising gruppchef för Konstruktion, El och Instrument inom Projektavdelningen, tel. 010-450 38 06.

Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt dock senast 29/1 2023

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI-CBI
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.preem.se
Sista ansökningsdag 8 feb 2023 (8 dagar kvar)