Hoppa till innehåll
PREEM AB logotyp

Mekaniker till Preemraff i Lysekil

Ansök nu

Mekaniker till Area 2 till Preems raffinaderi i Lysekil

Är Du en person som trivs i en arbetsmiljö där det sker snabba förändringar? Du kanske har ett brinnande intresse för att meka isär och ihop motorer och trivs som bäst när du får jobba med kroppen? Då kan vi ha ett perfekt jobb för dig!

Jobba för framtiden redan idag
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av förebyggande underhåll och reparationsarbete på raffinaderiutrustning så som; Pumpar, kompressorer, växlar och annan roterande utrustning m.m. I arbetsuppgifterna ingår också att bereda, genomföra och avrapportera arbeten i ett databaserat arbetsordersystem. Du kommer att vara stationerad på raffinaderiet i Lysekil, där du ingår i en grupp på 13 medarbetare, där arbetet till stor del är förlagt utomhus.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.

För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, förlagd till dagtid. Beredskapstjänst förekommer.

Har du den här bakgrunden?
För oss är dina egenskaper viktigast och att du har ett genuint intresse för mekanik. Men vi tror att du har en gymnasial utbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Har du arbetat med roterande utrustning, underhåll eller verkstad är det en bra grund för att lyckas i rollen. Praktisk erfarenhet från processindustrin, drift eller underhåll är meriterande, men inget krav. B-körkort är dock ett krav.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann, kvalitetsmedveten och nytänkande. Som person trivs du att arbeta tätt tillsammans med ett team men kan även uppskatta egenarbete. Det är väldigt viktigt att du är samarbetsvillig och har en god förmåga att kommunicera tydligt, då det är oerhört viktigt för att jobbet ska kunna utföras på ett säkert och effektivt sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Wiik, Gruppchef Mek Area 2, tel 010-450 3812.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 7 juni

Välkommen med din ansökan!


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi samarbetar med medflyttarservice som erbjuder hjälp att hitta sysselsättningsmöjligheter för din partner. För mer information se www.medflyttarservice.se

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare