Laboratorietekniker till Preems raffinaderi i Lysekil

Laboratorietekniker till Preems raffinaderi i Lysekil

Vill du arbeta på ett av Europas modernaste och Skandinaviens största raffinaderier? Drivs du av att med noggranna metoder säkerställa kvaliteten på de analyser du utför? Vill du bli en del av Preem Lysekils välutbildade och motiverade personalgrupp? Nu söker vi medarbetare till laboratoriet på Preems raffinaderi i Lysekil. Tjänsten ska tillsättas omgående och innebär skiftgång.
Jobba för framtiden redan idag
Arbetet består i att analysera processprover och uppföljningsprover för den dagliga styrningens alla delar: olja, vatten och gas. Stort fokus läggs på personlig lämplighet och samarbetsförmåga där teamkänslan spelar en viktig roll. Det är viktigt att du har en bra överblick och kan hålla många bollar i luften. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet och planeringsförmåga.
Du blir en viktig del av Preem
- en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst
Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har gymnasial utbildning med inriktning mot kemi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Några års erfarenhet från operativt laboratoriearbete samt erfarenhet från process-eller industrilaboratorium är starkt meriterande. Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.
Är det här du?
Du är en person som är öppen och positiv och kan uttrycka dig i så väl tal och skrift både på svenska och engelska. Du är metodisk och systematisk och har erfarenhet av att läsa och förstå instruktioner och metoder. Du bör vara noggrann och ordningsam. Du ska ha förmågan att, efter upplärning, arbeta självständigt och i grupp. Kvalitet är viktigt för dig och du trivs med att jobba tätt ihop med dina kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Thell, fredrik.thell@preem.se

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 2 april

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson:https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.preem.se
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (11 dagar kvar)