Hoppa till innehåll
Peab Anläggning AB logotyp

Mark-och anläggningsarbetare

Ansök nu
Är du en duktig och kvalitetsmedveten anläggare? Vill du arbeta i ett gott gäng där trivseln är hög? Har du tröttnat på att ligga borta, vill till en mindre arbetsgrupp eller söker nya utmaningar? Då tror vi att du skulle trivas hos oss i Lysekil.

Arbetet och gruppen

Vår grupp ligger under avdelningen för industri och underhåll hos Peab Anläggning. På Preemraffinaderi i Lysekil arbetar vi med betong- och markverksamhet där vi bedriver underhållsarbete samt projekt. Tjänsten innebär arbete inne på Preem med arbetsuppgifter som underhållsarbeten på vattensystem undermark, det är också meriterande om man har jobbat med segjärn/VRS system samt att man har grundläggande kunskaper och erfarenhet av vatten och avloppsystem i mark.

Du kommer till en arbetsplats som utmärker sig när det kommer till trivsel och gemenskap. Vi är ett gäng om mellan 10-15 personer. Då vi är en liten grupp är det viktigt att vi fungerar bra ihop, precis som vi så behöver du vara en prestigelös lagspelare med en positiv attityd.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen och hos oss behöver du tycka om att ta eget ansvar och initiativ. Du har förmågan att driva ditt eget och andras arbete framåt samtidigt som du förstår vikten av en tät dialog och god återkoppling till arbetsledning. Du är ordningsam och kvalitetsmedveten. Du löser problem effektivt och kommunicerar framgångsrikt med såväl beställare, medarbetare, arbetsledning och tredje man. Du klarar av att vara den som både har övergripande koll och som frontar god arbetsmiljö, effektivitet och företagets värderingar. Samtidigt uppskattar du att utföra det dagliga fysiska arbetet på arbetsplatsen. Du är ödmjuk inför andras kunskap och erfarenhet.

Du behöver ha några års erfarenhet av mark- och anläggningsarbete, gärna inom industri. Viktigast är dock att du är duktig på det du gör. Vi arbetar i kaj- och hamnmiljö vilket innebär att kvalitetskraven är mycket höga, du behöver därför vara noggrann och ansvarstagande.

Arbetsledning utövar ett nära och personligt ledarskap, du får struktur och ramar men blir inte detaljstyrd, således krävs att du har gott omdöme och är självgående. Som anläggare hos oss arbetar du dock aldrig ensam och säkerhetstänket har hög prioritet.

Eftersom arbetet sker på ett fast driftställe söker vi framförallt personal som bor i närområdet eller har pendlingsavstånd. B-körkort är ett krav likaså yrkesbevis eller erfarenhet från branschen som vi anser likvärdig.

Krav för tjänsten:
  • Yrkesbevis alt. flerårig erfarenhet av mark-och anläggningsarbeten
  • B-körkort
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet från industrin
Praktisk Information

Vi tar emot ansökningarna via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju. Tjänsten är heltid med start efter semestern.

För frågor kring rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Jennifer Bergman via epost jennifer.bergman@peab.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare