Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsledare till Peab Anläggning, Industrin, Lysekil

Brinner du för att skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team? Har du en förmåga att se till att rätt person är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led? Då tycker vi att du ska du läsa vidare och höra av dig till oss, då vi är på jakt efter en erfaren arbetsledare till industrin i Lysekil!

Om tjänsten

På industrin i Lysekil är vi en team på 10 personer både tjänsemän och yrkesarbetare som jobbar nära ihop. Verksamheten består huvudsakligen av betong- och markverksamhet. Arbetsgruppen ligger under avdelningen för industri och underhåll hos Peab Anläggning, och är en del i en större arbetschefsgrupp på ca 80 medarbetare med verksamhet på industrier i Stenungsund, Göteborg samt mindre och medelstora mark- och anläggningsprojekt runt om i Västra Götaland.

Som arbetsledare hos oss har du alltid en central roll i våra projekt. Du blir en nyckelperson och har ansvar över projektets utförande, där din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från start till slutbesiktning. Rollens huvudsakliga ansvar ligger i att leda, fördela och följa upp arbetet inom tilldelat ansvarsområde. Du kommer medverka vid planering och teknik- och metodval för arbetsutförande, samt ansvara för att arbetsberedningar utförs. Du kommer avropa material efter samråd med platschef. Du kommer ansvara för god ordning på arbetsstället och rapporterar hinder, ändringar och avvikelser i handlingar och utförande till platschef, samt skriva dagbok efter varje arbetsdag. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmåga att överblicka helheten, arbeta strukturerat och genom goda ledaregenskaper engagera och motivera din medarbetare att nå uppsatta mål och deadlines.

Personliga egenskaper

Du är en positiv och lösningsorienterad person som har en förmåga att leda och entusiasmera andra. Du har ett stort intresse för affärer, är kund- och resultatinriktad samt trivs med att arbeta mot deadlines och uppsatta mål. Du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande med gott säkerhetstänk som är viktigt då vi jobbar inom en riskfylld verksamhet. Du behöver ha en god förmåga att samarbeta eftersom det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer och du värdesätter en professionell kommunikation med såväl kunder, medarbetare som samarbetspartners.

Om dig

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har:
  • Teknisk utbildning motsvarande tekniskt gymnasium, högskola eller likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Flera års erfarenhet inom anläggningsbranschen
  • Tidigare erfarenhet av arbetsledning
  • Behärska svenska i tal och skrift
  • God datorvana
  • B-körkort
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare