FASTIGHETSTEKNIKER TILL LEVA I LYSEKIL!

FASTIGHETSTEKNIKER TILL LEVA I LYSEKIL!

Till fastighetsavdelningen som ansvarar för de gemensamma fastigheterna på LEVA sökes en engagerad, positiv och självgående kollega med intresse för miljö och säkerhet.

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker ansvarar du för driften av LEVAs fastigheter både invändigt som utvändigt. Detta inkluderar anläggningsskötare för brandlarm såväl som grönyteskötsel. I rollen ingår även godsmottagning och truckhantering.
Stor vikt läggs vid att du som person kan arbeta integrerat med företagets alla avdelningar och på ett naturligt sätt fånga upp behov. Detta då vi har överlappande system mellan våra processer och fastigheter. Vidare ansvarar du för miljöhanteringen med återvinning i fokus!

Din profil

Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning eller förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt alternativt har bred erfarenhet av drift- och underhållsarbete.

Körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper som vi sätter speciellt värde på är initiativkraft, samarbetsförmåga, stresstålighet, noggrannhet samt förmågan att lösa problem. Du skall kunna arbeta självständigt men även i grupp. Du är serviceinriktad samt har god social kompetens då vi är en stabsfunktion som servar övriga delar av företaget.

Ansökan

Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till jobbansokan@levailysekil.se senast den 9 februari 2023.

Frågor angående tjänsten besvaras av Avdelningschefen
Service/Inköp Daniel Olsson, 0523-66 78 10

LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning
Mer info
Kontaktperson Daniel Olsson
Telefon 0523-66 78 10
Område Lysekil
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.levailysekil.se/
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 90-tal anställda och verksamheten omsätter ca 210Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.