Hoppa till innehåll
Leva i Lysekil AB logotyp

Distributionselektriker till LEVA i Lysekil!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett fritt och varierande arbete, mestadels utomhus. Du kommer att arbeta med eldistributionsanläggningar inom spänningsområdet 0,4-40 kV inom vårt distributionsområde. Arbetsuppgifterna omfattar både ny- och ombyggnationer samt underhåll på elnät (jordkabel och friledning), transformatorstationer och ställverk.

I arbetsuppgifterna ingår även visst arbete på fjärrvärmenätet.
Uppdraget utförs med fokus på kundens behov och innebär att tillsammans med dina kollegor finna bästa lösningarna utifrån kvalitets- och elsäkerhetsansvar.

I tjänsten ingår inom sinom tid schemalagd beredskap.

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll tror vi att du redan har en relevant erfarenhet från arbete med eldistributionsnät, med utbildning och vana från arbete enligt EBR, ESA och Starkströmsföreskrifterna. Lämplig teoretisk bakgrund är grundläggande elkraftsutbildning på gymnasienivå kompletterad med övrig branschanpassad utbildning.
B körkort fordras och det är meriterande om du har BE-körkort för släp.

Övrigt

Vi söker dig som är engagerad, positiv och drivande med stort tålamod. Du har lätt för att samarbeta och är flexibel, då arbetet sker både i grupp och självständigt. Du bör ha god fysik, då arbetet stundtals är fysiskt krävande. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och har fokus på säkerhet.
I tjänsten ingår löpande fortbildning.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Ansökan

Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, ser vi gärna att du mejlar din ansökan till jobbansokan@levailysekil.se senast 9 juni 2023. Märk din ansökan med "Distributionselektriker".

Vi tillämpar löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor angående tjänsten besvaras av Rasmus Rosén, avdelningschef EL/FJV Entreprenad, telefon 0523-66 79 04.

LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Mer info
Kontaktperson
Rasmus Rosén
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 90-tal anställda och verksamheten omsätter ca 210Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare